Ammattikäyttö

LEDVANCE VALAISEE LEXUKSEN

ENERGIANSÄÄSTÖ JOPA 65%

Energiansäästöt ja edut

LEDVANCE High Bay LED

 • Virrankulutus yhteensä oli aikaisemmin 4840 W ja on nyt 1650 W, energiansäästöä 65 %
 • Parempi valaistustaso (lux) työpisteiden yläpuolella tehokkaan LED-teknologian ja kohdistetun optiikan (90° linssi) ansiosta.


LEDVANCE Damp Proof LED

 • Tehonkulutus yhteensä oli aikaisemmin 2365 W ja on nyt 1100 W, energiansäästöä 53 %
 • Parempi valaistustaso moottoritilassa


LEDVANCE Panel LED

 • Tehonkulutus yhteensä oli aikaisemmin 344 W ja on nyt 128 W, energiansäästöä 62 %

 

Projektitiedot

 • Sydney, Australia 2017
 • Projekti: Lexus-valtuutetun korjaamon valaistus korvattiin LEDVANCE LED-valaisimilla
 • Toimiala: Toimitilojen hallinta
 • Käyttökohteet: Korjaamo, varasto, tehdas
 • Tekniikka: LED-valaisimet
 • Valaisimet: LEDVANCE High Bay, LEDVANCE Damp Proof LED, LEDVANCE Panel LED, LEDVANCE Floodlight LED

 

LEXUS VALITSEE LEDVANCE-VALAISIMET JA ESITTÄÄ VALTUUTETUN HUOLTOKESKUKSENSA PARHAASSA VALOSSA.

Lexus-huoltokeskukset tarjoavat korkeimman tason palvelun ja uusimman Lexus-teknologian.

LEDVANCE on yritys, joka on ylpeä valaistusperinnöstään ja jolla on vahva teknisen suunnittelun ja tuotekehityksen tausta. Lexus tunnetaan uusimmista ajoneuvoista ja moottoreista. Siksi Lexuksen oli luonnollista luottaa LEDVANCEen Lexuksen Parramattan huoltokeskuksen uudenaikaistamisessa. Molemmilla yrityksillä on samanlainen DNA tekniikassa, tutkimuksessa ja kehityksessä.

HAASTE

Lexuksen Parramattan huoltokeskuksen johtajalla Martin Lazanskilla oli hyvin selkeä suunta valaistuksen energiatehokkuuden parantamiseen. Hankkeen tarkoituksena oli päivittää huoltokeskuksen valaistus viimeisimpään LED-tekniikkaan, joka tuottaa merkittäviä energiansäästöjä samalla kun ylläpitää tai ylittää nykyisen asennuksen valaistustasot. Tämä valaistuksen päivitys oli Lexus-huoltokeskusten vertailukohtana valtakunnallinen, joten LEDVANCEn tuli varmistaa, että kaikki Lexuksen pääkonttorin määrittelemät standardit täyttyivät.

Lexus

RATKAISU

LEDVANCEn projektitiimi suoritti valaistustarkastuksen, jossa todettiin, että luonnonvaloa oli jo käytetty paljon kattoikkunoiden muodossa läpi koko palvelukeskuksen. Kuitenkin pilvisinä ja sateisina päivinä riittävä keinovalo huoltoalueilla ja työtasoilla oli välttämätöntä.

Huoltoalueella olevat nykyiset valot koostuivat yleisvalaistukseen sopivista 400 W:n elohopeahöyry-syväsäteilijöistä. LEDVANCE ehdotti 150 W:n LED-syväsäteilijöitä ja 6500 K:n päivänvalon värilämpötilaa, jotka sopivat hyvin yhteen kattoikkunoista tulevan luonnollisen päivänvalon kanssa. Lisäksi tämä värilämpötila edistää huoltohenkilökunnan keskittymiskykyä. LED-syväsäteilijät säästävät 65 % enemmän energiaa verrattuna 400 W elohopeahöyrylamppuihin.

Työtasoilla ja -alustoilla hyödynnettiin seinään asennettuja 2 x 36 W-loisteputkia. 40 W:n LEDVANCE Damp Proof LED kosteudenkestävät valaisimet valittiin 6500 K:n värilämpötilassa, joka vastaa syväsäteilijöiden värilämpötilaa. Nämä IP65-kotelointiluokan valaisimet ovat täysin pöly- ja vesitiiviitä, joten niiden valotehokkuus ei alene ajan myötä. LED-valaisimet säästävät 53 % enemmän energiaa kuin vanhat loisteputket. 20 W:n kosteudenkestävät LED-valaisimet korvasivat myös 1 x 36 W-valaisimet tarkastusalueilla.

Näiden avainalueiden lisäksi päivitettiin toimiston/vastaanon valaistus sulavalinjaisilla moderneilla pinta-asennettavilla LED-paneeleilla ja 150 W LED Floodlight -valaisinta käytettiin valaisemaan rengaskeskus, jossa oli riittämätön valaistus.

Haluaisin kiittää Neil'iä ja muita LEDVANCE-tiimin jäseniä hienosti tehdystä työstä korjaamon valaistuksen päivittämisessä. Olimme aluksi epäileviä, tulisivatko luvatut parannukset tosiaankin toteutumaan, mutta WOW mikä ero entiseen. Kaikki työntekijäni ovat sanoneet, että he ovat aikaisemmin tehneet työtä pimeydessä, koska valaistuksen parannus on niin suuri. Valaistuksen parannuksen lisäksi LED-valaistusasennus enemmän kuin puolittaa korjaamon sähkölaskun. Vielä kerran, kiitos oikein paljon, ja odotamme innolla yhteistyötä kanssanne valaistuksen parantamisessa myös muilla alueillamme

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO ASIAAN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa