Ammattikäyttö
Radisson Blu Hotel

LED-VALAISTUS RADISSON BLU HOTELLISSA FRANKFURTISSA

ENERGIANSÄÄSTÖ JOPA 90%

Moderni LED-tekniikka kohtaa sisustussuunnittelun

Valaistusratkaisu Modern Serenity- ja Classic Monochrome -sviiteissä on osa hienostunutta sisustussuunnittelun konseptia - epäsuora syvennysvalaistus korostaa kodikasta tunnelmaa, LED Spot-valaisimet kiinnittävät huomion korkealaatuiseen sisustukseen, kun Vintage 1906 -lamput korostavat designia.

Projektitiedot
  • Frankfurt, Saksa, 2017
  • Projekti: Radisson Blun trendisviitit
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Käyttökohde: Hotellin sviitit
  • Tekniikka: LED-lamput, LED-valaisimet, taipuisat LED-moduulit

HAASTE

Trendikkäät design-sviitit Modern Serenity ja Classic Monochrome luotiin Radisson Blu Hotelliin Frankfurtissa vuonna 2017 hotellin brändin ja Wohnidee-aikakauslehden yhteistyönä. Sviittien sisustussuunnittelun konseptin pääsuunnittelijoina toimivat JOI-Designin sisustussuunnittelijat. Luodut kaksi elävää maailmaa tekevät vaikutuksen erittäin yksilöllisellä suunnittelulla. Huolimatta sisustuksen eroista, sviiteissä on yhteinen teema: kodikas tunnelma, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Valaistussuunnitelman tarkoituksena oli kehittää valaistusratkaisu, joka sulautuu harmonisesti yleiskonseptiin ja parantaa edelleen hyvinvoinnin tunnetta.

RATKAISU

Valaistus integroituu hyvin harmonisesti sisustukseen, sillä sekä lamppuja että valaisimia ja myös itse valaistusta käytetään sisustuselementtinä. Kun design-valaisimet sviitin oleskelu- ja makuualueilla täydentävät korkealaatuista sisustusta, Globe-lamput LED Vintage 1906 Edition -mallistosta luovat tyylikkäitä korostusvaloja kylpyhuoneessa - asennettuna peilivalaistukseksi, LED-filamenttilamput PenduLum Pro -kannalla ovat todellisia retro-katseenvangitsijoita. Valaistusvaikutelman painopiste on selkeästi LEDVANCEn LED-kohdevaloissa, joita asennettiin sisääntuloalueelle, kylpyhuoneeseen ja minikeittiöön: lämmin valkoinen kohdevalo kiinnittää tehokkaasti huomion moderniin sisustukseen. OSRAM-tuotemerkin taipuisilla LED-moduuleilla toteutettu makuuhuoneen ja oleskelutilan syvennysvalaistus korostaa sviittien tunnelmaa miellyttävän, epäsuoran valonsa ansiosta.

Radisson Blu Hotel

LEDVANCEn palvelu ja tuotteet voittivat meidät: pystyimme täyttämään valaistussuunnittelun vaatimukset optimaalisesti yhdestä valikoimasta - joustavat LED-moduulit ja komponentit, nykyaikaiset LED-lamput ja tehokkaat LED-valaisimet.

Heinrich Böhm, JOI-Design

ETUJA

"Olemme todella tyytyväisiä valotehoon ja LEDVANCE-valaisinten laatuun", sanoo Heinrich Böhm, JOI-Designin Senior Designer & Associate. Lämpimällä 3000 K:n valon värilämpötilalla ja vain 6,5 W:n nimellisteholla suunnattavat LED-kohdevalot tarjoavat ihanteellisen vaihtoehdon tehottomille halogeenisille uppoasennetuille valaisimille - LED-valaisimet saavuttavat jopa 90 prosentin energiansäästön verrattuna perinteiseen tekniikkaan, ja niiden käyttöikä on jopa 50 000 tuntia (L70/B50). Kohdevaloja voitiin käyttää myös kylpyhuoneessa IP65-kotelointiluokalla saatavien mallien ansiosta. Tämä mahdollisti johdonmukaisen muotoilukielen saavuttamisen kaikissa sviiteissä.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO ASIAAN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa