Ammattikäyttö
Mexx Shop

HIENOSTUNEITA VALAISTUSRATKAISUJA MEXX-MUOTILIIKKEELLE

JOPA 25%:N KASVU MYYNNISSÄ

Yhteenveto:
 
  • Hienostunut ja mukautettava valaistuskonsepti bisnesmuotivalikoimaa varten
  • Täydellinen yhdistelmä sisältää kohdevaloja, valaisimia, lamppuja ja elektroniset liitäntälaitteet.
  • Nopea tuotto investoinnille – suurkaupunkialueen myynti kasvoi 25 %.
  • Kustannussäästöjä energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän ansiosta
  • Jopa 10 % suurempi valotehokkuus.
Projektitiedot
 
  • Alankomaat, Eurooppa, 2012
  • Käyttöalue: Myymälät
  • Käyttöalueen alaluokat: Muotiliikkeet
  • Tekniikka: Elektroniset liitäntälaitteet, suurpainepurkauslamput

HAASTE

Kansainvälinen lifestyle-yhtiö Mexx myy vaatteita ja asusteita miehille, naisille, nuorille ja lapsille yli 65 maassa ympäri maailman. Tuotemerkin arvoja ovat optimismi, itsenäisyys, innoitus ja elämänilo – ja ne kaikki tulevat esiin Mexxin suurkaupunkimaisen rennossa tuotevalikoimassa. Useita vuosia sitten Mexx laajensi valikoimaansa, niin että se sisältää nyt myös bisnesmuodin. Sen myötä joidenkin myymälöiden osastojen sisustusta ja valaistusta muutettiin. Bisnesasun muodollisuutta ja siihen liittyvää mielikuvaa mukaillen Mexx valitsi kaupunkikotimaisen ilmeen. Katon ja seinien aidot valkoiset puukoristelistat ja antiikkihuonekalut luovat hienostuneen mutta kosmopoliittisen tunnelman. Sisustuksen viimeistelemiseksi Mexx halusi täydellisen valaistuskonseptin. Sen oli heijastettava Mexxin uuden tuotesarjan hienostuneisuutta, luotava asiakkaille kotoinen tunnelma ja näytettävä tuotteet parhaassa mahdollisessa valossa. Se tarkoitti, että oli löydettävä juuri oikea yleis- ja kohdevalaistuksen välinen tasapaino.

RATKAISU

Mexx avasi ensimmäiset kaupunkikotialueet sisältävät myymälät Alankomaissa Amsterdamissa ja Den Boschissa keväällä 2012. Den Boschin liike sijaitsee vanhassa elokuvateatterissa. Siellä suunnittelijat valaisivat katon asentamalla LEDVANCEn OSRAM-LED-lampuilla varustetut Cyl Vario -ylösvalot pylväiden päälle. Vaatteiden ihanteellinen valaistus kaikista näkökulmista varmistettiin lukuisilla joustavilla kohdevaloilla. Valaistustiimi valitsi miesten osaston vakavahenkistä tunnelmaa varten mustat kohdevalokotelot, kun taas naisten osastolla käytettiin kutsuvampaa valkoista väriä. Jokaisessa valaisimessa on LEDVANCEn OSRAM HCI POWERBALL Plus -monimetallilamppu, jonka teholuokitus on 35 W ja valokuvio lämmin ja laaja-alainen (WDL 930). Kirkas valo ja erinomainen valontoisto (Ra ≥ 90) tuovat esiin kankaiden ja värisävyjen parhaat puolet, varsinkin punaisen eri sävyt ja ihonvärin. Mexxin Amsterdamin liikkeessä valaistusratkaisu takaa mahdollisimman hyvän energiatehokkuuden yhdistämällä 278 kohdevaloa elektroniseen OSRAM POWERTRONIC PTi 35 -liitäntälaitteeseen.

Mexx-liike

EDUT

Tämä toimiva, joustava ja tehokas valaistuskonsepti varmistaa, että yrityksen tuotteet ovat aina kohdevalaistuja. Se lisää valotehokkuutta jopa 10 prosentilla (jopa 103 lm/W) ja vähentää samalla sähkönkulutusta yhdistämällä 35 watin lamppujen tehokkaan valaisun elektroniseen OSRAM POWERTRONIC PTi 35 -liitäntälaitteeseen. POWERBALL Plus -monimetallilamppu ja sen keraaminen poltin tarjoavat monenlaisia etuja, kuten 15 000 tunnin keskimääräinen käyttöikä ja vain pieni valovirran väheneminen. Esimerkiksi 12 000 käyttötunnin jälkeen lamppu tuottaa edelleen 80 % alkuperäisestä kirkkaudesta.

Mexx aikoo asentaa kohdevalot, POWERBALL Plus HCI -lamput ja POWERTRONIC PTi 35 -liitäntälaitteet kaikkiin myymälöihinsä. Se koskee myös Bonnissa (Saksa), Gentissä (Belgia), Wienissä (Itävalta), Pietarissa (Venäjä) ja Montrealissa (Kanada) olevia uusia liikkeitä. Suurkaupunkikonsepti ja sen dramaattinen valaistusratkaisu olivat suuri menestys, sillä Mexxin myynti kasvoi jopa 25 %.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO ASIAAN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa