Ammattikäyttö
Project Hoog Catharijne Utrecht

HELPPOA VALONHALLINTAA PYSÄKÖINTIHALLEISSA

ERINOMAINEN ENERGIANSÄÄSTÖ JA HELPPO ASENNUS

Projektin edut lyhyesti
 

 • Optimaalinen valaistus
  OSRAM SubstiTUBE T8 Connected G2 LED -putket on suunniteltu usean kerroksen pysäköintihalleihin, tehtaisiin, varastoihin ja käytäviin.
 • Älyjärjestelmä
  Liike- ja hämärätunnistuksen ansiosta tämä älyjärjestelmä tarjoaa erinomaisen energiansäästön.
 • Asiakasmotivaatio
  Etenkin asennuksen yksinkertaisuus ja järjestelmän energiatehokkuus tekivät siitä houkuttelevan valaistusratkaisun asiakkaalle BAM:lle.
 • Helppo asennus
  Ammattimainen langaton valaistuksen hallinta ilman ohjelmointia tai uudelleenjohdotusta

 

Projektin tiedot
 

 • Utrecht, Alankomaat, 2020
 • Asiakas: BAM Bouw en Techniek
 • Projekti: : vaihto Connected-valaistusjärjestelmään: OSRAM SubstiTUBE T8 Connected LED -putket ja LEDVANCE Connected Sensor -anturit Hoog Catharijne -pysäköintihallissa Utrechtissa
 • Sovelluskohde: pysäköintihallin valaistus
 • Tekniikka: OSRAM SubstiTUBE T8 Connected G2 sekä LEDVANCE Damp Proof Housing -rungot ja LEDVANCE Connected Sensor -anturit
 • Tuotteet: OSRAM SubstiTUBE Connected G2 1 500 mm 840, LEDVANCE Damp Proof Housing 1500 1x, LEDVANCE Damp Proof Housing 1500 2x, LEDVANCE SubstiTUBE Connected Sensor ST8 HighBay, LEDVANCE SubstiTUBE Connected Sensor ST Low Bay, LEDVANCE SubstiTUBE Connected Sensor Remote

OSRAM SubstiTUBE T8 Connected G2:n ja LEDVANCEn uuden sukupolven Connected Sensor -anturien ansiosta pysäköintihallien valaistusta voidaan hallita ammattimaisesti ja langattomasti ilman ohjelmointia tai uudelleenjohdotusta.

HAASTE

Liiketunnistimilla varustettujen perinteisten järjestelmien asentaminen pysäköintihalleihin on usein monimutkaista ja kallista. Tämä johtuu siitä, että kaapeliputkia uudelleenjohdotuksen kaapelien tai DALI-kaapelien asennukseen ei yleensä ole. Lisäksi tunnistimille tarvitaan usein erillinen ohjausyksikkö.

RATKAISU

Connected-valaistusjärjestelmä. Tulos: enemmän valoa, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. LEDVANCE Damp Proof Housing -runkoihin asennettuja OSRAM SubstiTUBE T8 Connected LED -putkia ohjataan langattomasti, ja ne voidaan kytkeä LEDVANCE Connected Sensor -anturien kautta avoimen lähdekoodin ZigBee 3.0 -protokollan pohjalta. Tällöin tarvitsee vain vaihtaa olemassa olevat putket ja sytyttimet uusiin LED-putkiin ja sytyttimiin sekä asentaa anturit ja syöttää niihin virta.

 Project Hoog Catharijne Utrecht
Pysäköintihalli Hoog Catharijne on täydellinen pysäköintipaikka päiväretkelle Utrechtiin. LEDVANCE tarjosi pysäköintihallille täysin uuden Connected-valaistusjärjestelmän, jolla voitiin vastata BAM Bouw en Techniekin ja Lichtservice Nederlandin asettamiin moderneihin vaatimuksiin, jotta pysäköintihalli pysyy yhtenäisenä sen päällä olevan modernin ostoskeskuksen kanssa. Tulos: enemmän valoa, turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

EDUT

Vyöhykekohtaisten himmentimien sekä liike- ja hämäräasetuksen ansiosta OSRAM SubstiTUBE Connected -putkien älyjärjestelmä tuo huomattavia energiasäästöjä aikaisempiin perinteisiin loistelamppuihin verrattuna. Sisääntulopaikoissa olevien anturien ansiosta Connected LED -putket voidaan kytkeä automaattisesti täyteen kirkkauteen asiakkaan saapuessa pysäköintihalliin ja pitää ennen tätä 20 prosentin kirkkaudella.

Valinta oli LEDVANCEn Connected-järjestelmä, joka koostuu OSRAM Connected LED -putkista ja LEDVANCE Connected Sensor -antureista. Syynä tähän oli asennuksen helppous, energiatehokkuus ja alhaiset kustannukset huoltovälin ollessa jopa kuusi vuotta, koska LED-putket on helppo vaihtaa.

Hans Smit, LichtService, Nederland BV

YHTEENVETO

Etenkin asennuksen yksinkertaisuus ja järjestelmän energiatehokkuus tekivät siitä houkuttelevan valaistusratkaisun asiakkaalle BAM:lle.
4 000 K:n viileän valkoisen valon värin ansiosta pysäköintihallin näkyvyys on paljon parempi. Osittain LEDVANCE Connected -järjestelmän käytön ansiosta valoa ei käytetä koko ajan tarpeettomasti täydellä kirkkaudella. Pysäköintihallihan on avoinna ympärivuorokautisesti.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa