Ammattikäyttö

ABILITY INTERNATIONAL LTD:LLE TEHOKKUUS ON AVAINASIA

ENERGIANSÄÄSTÖ JOPA 68%

Yhteenveto
 
  • Erittäin hyvä energiatase: 68 % energiansäästöt ja siten alentuneet kustannukset
  • Parantunut valon laatu: Erittäin tasainen valo ja 20 % nousu valaistusvoimakkuudessa (luksia)
  • Luotettava valaisimen laatu: 5 vuoden takuu, elinikä 50 000 tuntia (L70/B50), IK08 ja IP65
  • Helppo asennus ja kokoonpano
Projektitiedot
 
  • Peterborough, Iso-Britannia, 2017
  • Projekti: Ability International Limited, Peterborough'n tuotantotilat
  • Vertikaali:: Teollisuus
  • Käyttökohteet: Varastot, verstaat, tuotantotilat
  • Tekniikka: LED-valaisimet
  • Valaisimet: LEDVANCE Damp Proof

AVAINASIAT

Ability International LTD on britannialainen yhtiö, joka on erikoistunut korkealla työskentelyn räätälöityihin ratkaisuihin ja vaatimuksiin.

Yhtiö oli ollut tiloissa vasta hieman yli vuoden kun selvisi, että tuotantotilojen valaistus tarvitsee uudistamista. Valaistus koostui 51:stä kuuden jalan pituisesta loistelistavalaisimesta ja yhteensä kahdesta putkesta asennusta kohden. Valaistus kulutti 8,7 kW tunnissa ja maksoi yhtiölle £273 kuukaudessa. Henkilöstö oli myös ilmaissut huolensa valon puutteesta työtuolien ja -koneiden yläpuolella.

Ability International LTD halusi uudistaa koko varastotilan ja asentaa LED-valaisimet parantamaan työympäristöä ja vähentämään energia- ja ylläpitokustannuksia.

RATKAISU

After liaising with the client, the contractor, Lighting Electricians Limited, chose to use LEDVANCE Damp Proof LED luminaires 55W to complete the installation.

The range was chosen because it provides uniform light with a wide beam angle of 180° and a high luminous efficacy of 115 lm/W. Furthermore, its IP65 protection makes it ideal for industrial and storage facilities.

After completing the installation, the contractor recorded that the lighting level has increased by 20%. The new luminaires reduced the energy demand of the installation by 5 kw per hour, saving the client 68% on their energy costs.

LED-valaistus urheilupaikoille – UNEATLANTICO, Santander

Lopputulos oli meille kaikille hieno yllätys. Valon kirkkaus ja selkeys on upeaa, ilman yhtään häikäisyä. Se on miellyttävän kirkasta valkoista valoa, joka leviää laajasti eikä jätä varjokohtia, mikä on erittäin tärkeää tuotantotiloissa. Mitä tehonkulutukseen tulee, mitattu energiankulutuksen väheneminen näyttää erittäin lupaavalta. Numerot valvontalaitteessa kertovat, että valastuksen aiheuttama lasku pienenee huomattavasti!

Ability International LTD

LEDVANCE-valaisinten valoteho oli erinomainen, niiden hinta kohtuullinen ja takuuaika hyvä. Ne näyttävät ja tuntuvat helposti asennettavilta laatuvalaisimilta. Meille helppo asennettavuus on aina ratkaiseva tekijä. LEDVANCE-valaisimet asennetaan yksinkertaisesti työntöliittimillä, joissa on tarvittavat lisäosat. Tämän jälkeen päätös oli helppo.

LIGHTING Electricians LTD

LISÄHYÖTYJÄ

LEDVANCE 55 W Damp Proof LED-valaisinvalikoima on suunniteltu tarjoamaan helppoja asennuksia ilman työkaluja sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä ja turvaruuveja asennustarvikkeiden ohella (ripustussarja, varkaudenestosuoja).

Asennuksen helppous ja kokoonpano olivat erityisen hyödyllisiä Lighting Electricians LTD:n tiimille heidän liiketoimintamallinsa vuoksi. Koska heidän sitoumuksensa on minimoida projektin vaikutus asiakkaan toimintaan, yhtiö esiasensi ja suoritti mahdollisimman paljon asennukseen kuuluvia tehtäviä omalla verstaallaan. LEDVANCE-tuotteet takasivat, että heidän työnsä tuotantotiloissa oli mahdollisimman tehokasta.

TIETOA PROJEKTISTA

Ability International LTD on Peterborough'ssa sijaitseva yhtiö, joka on erikoistunut korkealla työskentelyn räätälöityihin ratkaisuihin. Yhtiöllä on yli 23 vuoden kokemus alumiinisten rakennustelineiden ja tikkaiden valmistamisesta, joista useat on räätälöity asiakkaan määrittelyjen ja vaatimusten mukaan.

Valaistusurakoitsija: LIGHTING Electricians LTD

Valokuvaaja: Tim Steele

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO ASIAAN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa