Ammattilainen
Maa
Ulkovalaistus

Ulkovalaistus

TUNNISTUS, TILAN HAHMOTUS, TOIMINTA

Ulkovalaistus

Nykyaikaiset valaistustekniikat ovat myös vähitellen valloittaneet yön. Estetiikan lisäksi taitavasti suunniteltu ulkovalaistus lisää turvallisuuden tunnetta erityisesti kaupunkiympäristössä. Kun työntekijät ja ohikulkijat näkevät selvästi eteensä, he tuntevat olonsa rauhallisiksi erityisesti julkisissa tiloissa, mutta myös erillisrakennusten läheisyydessä.

Merkittävien rakennusten ulkovalaistus on alkanut yleistyä viime vuosina kestävän kehityksen mukaisena trendinä. Arkkitehtonisten yksityiskohtien tausta- ja korostusvalaistuksen lisäksi hyvin suunniteltu valaistus lisää turvallisuuden tunnetta ja tilanhahmotuskykyä erityisesti julkisilla paikoilla, kuten bussipysäkeillä tai julkisissa kohtaamispaikoissa.

Edut asiakkaillesi

Opastus ja turvallisuus

  • Suunnattu valaistus auttaa tilan hahmotuksessa
  • Valaistus paljastaa vaarakohtia ja vähentää onnettomuuksia
  • Henkilöt, ajoneuvot, rajat ja esteet havaitaan ja tunnistetaan aikaisemmin

 

Ympäristötietoisuus

  • Tarkalla suunnittelulla vältetään ympäristön valosaastutus

Soveltuvat tuotteet

Kiinnostaako aiheeseen liittyvä sisältö?

Turvallinen, kestävä ja kaunis ulkovalaistus on ratkaisevan tärkeää kaupunkialueiden elämässä niin esteettisten kuin turvallisuuteen liittyvien tavoitteiden kannalta.

Yhteydenotot Toteutetaan projektit yhdessä

Field Sales Manager & Verticals Finland

Timo Vinnari

Timo Vinnari johtaa kenttämyyntiä ja vertikaalista liiketoimintaa Suomen alueella ja auttaa yritystäsi kaikissa valaistusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa