Ammattikäyttö
Healthcare lighting

TERVEYDENHUOLTOALAN VALAISTUS

TÄYDELLINEN VALAISTUS KAIKISSA TILANTEISSA – POTILAILLE JA LÄÄKETIETEEN AMMATTILAISILLE

Healthcare lighting

Huippuluokan valaistus on ehdottoman tärkeää terveydenhuollossa. Se tukee lääkäreitä ja terapeutteja hoitojen aikana ja edistää potilaiden paranemisprosessia lisääntyneen hyvänolontunteen ansiosta. Mitä järjestelmällisemmin hyvää valaistusta käytetään sairaaloissa, lääkärin vastaanotoilla, vanhainkodeissa, hoitolaitoksissa ja kuntoutuskeskuksissa, sitä suurempi vaikutus sillä on hoitotyöhön.

Mitä luonnollisemmalta keinovalaistus vaikuttaa, sitä paremmaksi potilaat, henkilökunta ja omaiset tuntevat olonsa. Oikea valaistus oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa voi olla kriittinen kilpailuetu terveydenhuollossa, joka on akuutin kustannustietoista. Lisäetuna ovat vielä sähkökustannusten vähenemisestä syntyvät säästöt.

EDUT ASIAKKAILLESI

Sairaalat ja lääketieteelliset käytännöt

  • Toimivuus ja hyvinvointi: aina täydellinen valaistus hoito- ja potilasalueille
  • LED-tekniikka tarjoaa pitkäikäisiä, älykkäitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja

 

 

Vanhainkodit ja kuntoutuskeskukset

  • Harmoninen valaistus parantaa näkyvyyttä ja tilan hahmotusta
  • Kirkas, häikäisemätön valaistus

 

SOVELTUVAT TUOTTEET

VASTAAVAT PROJEKTIT

Kustannusten nousu, uudet tekniikat ja hoitomenetelmät, potilaiden lisääntyneet vaatimukset ja vanheneva väestö – nämä haasteet kohdataan lääkärin vastaanotoilla, sairaaloissa ja hoitokodeissa. Oikeanlainen valaistus voikin olla kriittisen tärkeä kilpailutekijä!

Yhteydenotot Toteutetaan projektit yhdessä

FIELD SALES MANAGER & VERTICALS FINLAND

Timo Vinnari

Timo Vinnari johtaa kenttämyyntiä ja vertikaalista liiketoimintaa Suomen alueella ja auttaa yritystäsi kaikissa valaistusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Share page on social media