Ammattikäyttö

RAVINTOLA- JA MAJOITUSTILOJEN VALAISTUS

MONIPUOLISTA JA AINUTLAATUISTA KUTSUVASSA ILMAPIIRISSÄ

Ravintola- ja majoitustilojen valaistus

Hotelli- ja ravintola-alalla kutsuva valaistus on keskeinen design-tekijä, joka luo ensihetkestä alkaen lämminhenkisen, tervetulleeksi toivottavan tunnelman. Innovatiiviset valaistuskonseptit auttavat myös merkittävästi henkilöstön kannalta optimaalisen työympäristön luomisessa ja sähkölaskujen pienentämisessä. Säästöpotentiaali voi usein olla jopa 30 prosenttia.

Hyvinvointi vs. kustannussäästöt: Yhä useampi hotelli- ja ravintola-alan yrittäjä luottaa nykyaikaiseen LED-tekniikkaan, joka luo kutsuvan ja miellyttävän tunnelman asiakkaille ja vähentää samalla sähkönkulutusta. LED-valaistusratkaisuillamme luodaan tunnelmallinen, mutta energiaa säästävä sisustus, jossa yhdistyvät lämmin ja tunnelmallinen valo, pitkä elinikä ja erittäin pienet sähkökustannukset.

EDUT ASIAKKAILLESI

Koe mukavuus
 
  • Valo parantaa asiakkaiden viihtyvyyttä: yleis- ja korostusvalaistuksen harmoninen yhdistelmä
  • Monikäyttöinen valaistus eri tarkoituksiin: eläminen, työskentely, nukkuminen
  • Käyttäjäystävällinen: helppokäyttöinen, himmennettävä valaistus

 

Energiaa säästävä, kustannuksia vähentävä
 
  • Energiatarkastuksista, valaistuslaskelmista ja LED-valaistuksesta (energiansäästö jopa 90 % halogeenilamppuihin verrattuna) koostuvat palvelumme takaavat nopean takaisinmaksuajan ja auttavat energiansäästötavoitteiden saavuttamisessa
  • Autamme ympäristösertifioinnin hankinnassa

SOVELTUVAT TUOTTEET

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Hotelli- ja ravintola-ala muuttuu jatkuvasti vaativammaksi. Tavoitteita ja töitä on enemmän, mutta vieraille on tarjottava yksilöllinen ja ainutlaatuinen kokemus.

Yhteydenotot Toteutetaan projektit yhdessä

FIELD SALES MANAGER & VERTICALS FINLAND

Timo Vinnari

Timo Vinnari johtaa kenttämyyntiä ja vertikaalista liiketoimintaa Suomen alueella ja auttaa yritystäsi kaikissa valaistusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Share page on social media