Ammattikäyttö

PYSÄKÖINTIALUEEN VALAISTUS

PAREMPI TURVALLISUUS JA ENERGIATEHOKKUUS

Pysäköintialueiden ja -hallien yhtenäinen valaistus saa käyttäjän tuntemaan olonsa turvalliseksi heti alusta alkaen – sekä saapuessa että lähtiessä. Varjoalueiden valaistus auttaa tilan hahmottamisessa ja vahinkojen välttämisessä.

LEDVANCE tarjoaa erilaisia käyttötarkoituksen mukaan räätälöityjä ratkaisuja sekä mahdollisimman hyvän hyötysuhteen yrityksille, joilla on omia tai asiakkaille vuokrattavia pysäköintialueita ja -halleja. Tunnistimella toimivat valonohjausjärjestelmät varmistavat perusvalaistuksen ulkoisten olosuhteiden mukaan, kuten esimerkiksi vuorokaudenajan tai säätilan perusteella. Läsnäolo- ja liiketunnistimia hyödyntävän alueellisen valvonnan avulla käyttökustannuksia voidaan pienentää entisestään.

EDUT ASIAKKAILLESI

Opastus ja turvallisuus
 

  • Suunnattu valaistus auttaa tilan hahmotuksessa
  • Valaistus paljastaa vaarakohtia ja vähentää onnettomuuksia
  • Henkilöt, ajoneuvot, rajat ja esteet havaitaan ja tunnistetaan aikaisemmin

 

Liikenneturvallisuus
 

  • Parempi tilan hahmotus
  • Vaarakohdat, muut ajoneuvot, henkilöt, rajat ja esteet havaitaan ja tunnistetaan aikaisemmin
  • Onnettomuusriski vähenee

SOVELTUVAT TUOTTEET

VASTAAVAT PROJEKTIT

Pysäköintialueiden ja -hallien turvallisuuden parantaminen ja energia- ja ylläpitokustannusten alentaminen ovat valaistuksen optimoinnissa ensisijaisesti huomioitavia asioita.

Yhteydenotot Toteutetaan projektit yhdessä

FIELD SALES MANAGER & VERTICALS FINLAND

Timo Vinnari

Timo Vinnari johtaa kenttämyyntiä ja vertikaalista liiketoimintaa Suomen alueella ja auttaa yritystäsi kaikissa valaistusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Share page on social media