Ammattikäyttö
Lighting solutions in the project business

VALAISTUSRATKAISUT

AVAINASIAKASPALVELUMME

Löydä projektiisi sopiva ratkaisu

Etsitkö täyden palvelun tarjoajaa valaistusprojektiasi varten? Asiantuntevana valaistuskumppanina tarjoamme yrityksellesi kattavan valikoiman käyttötarkoituskohtaisia tuotteita. Autamme yrityksesi valaistusjärjestelmien kustannuksien pienentämisessä ja parannamme samalla valon laatua. Palvelu pohjautuu maailmanlaajuiseen verkostoomme, jossa yhdistyvät lukemattomien toimialojen ja monenlaisten suurten asiakkaiden osaaminen ja kokemus. Asiantuntijamme tukevat yrityksesi valaistusprojekteja tarpeitanne vastaavilla neuvoilla, räätälöidyillä tuotevalikoimilla ja erinomaisella palvelulla. Kaikki yhdestä paikasta.

LYHYESTI VALITSE KIINNOSTAVIN KÄYTTÖTARKOITUS

EDUT YRITYKSELLESI

KAIKKI TUOTTEET JA PALVELUT YHDESTÄ PAIKASTA

Edut yrityksellesi

Projektien on tuotettava näkyviä tuloksia. Luota kumppaniin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman, maailmanlaajuisen ammattilaiskumppanien verkoston ja todistettavaa projektiosaamista monen vuosikymmenen kokemuksella.

  • Pienemmät kustannukset
  • Energiatehokkuus
  • Erinomainen valon laatu
  • Projektituki
  • Tarkka määräsuunnittelu

TÄYDEN PALVELUN PAKETTI

YRITYKSESI PROJEKTEILLE

Valaistuskonsultointi
Valaistuskonsultointi

Toimitamme ammattilaistason valaistuksensuunnitteluohjelmistoilla Dialux EVO ja Relux tehtyjä valaistuslaskelmia. Laskelmissa noudatetaan nykyisiä normeja ja standardeja (EN 12464, DIN 67600). Meillä on laaja asiantuntemus erilaisten valaistussovellusten suunnittelusta. Tarjoamme yksityiskohtaisen esityksen yrityksesi valaistusprojektista, valotehosteiden visualisoinnit mukaan lukien.
Tuoteneuvonta ja tuotteiden valinta
Tuotekonsultointi ja tuotteiden valinta

Yrityksesi projektin erikoistarpeiden mukaan suosittelemme sopivia valaisimia, lamppuja, LED-moduuleja, sähkökomponentteja ja valonohjausjärjestelmiä.

 

 

Tekninen tuki
Tukipalvelut

LEDVANCEn tekninen tuki auttaa yritystäsi projektin kaikissa vaiheissa puhelimitse. Tulemme asennuspaikalle ja tarjoamme tukea paikan päällä projektipäällikön kanssa. Suoritamme käyttäjäkeskeisiä kokoonpanotestejä tuotteillamme LEDVANCEn sovelluslaboratoriossa. Toimitamme yrityksellesi kaikki tuoteselosteet ja muut tarvittavat asiakirjat. Saat yksityiskohtaisen yhteenvedon yrityksesi projektissa tarvittavista tuotteista tarkassa määräsuunnitelmassa.
Energia-analyysi ja toteutettavuustutkimukset

Energia-analyysi ja toteutettavuustutkimukset

Tarjoamme energiatehokkuuden ja kustannussäästöjen mittausta nykyaikaisille valaistuskonsepteille sekä vaadittujen toimintojen toteutettavuuden arviointia.

SYVÄLLISTÄ VALAISTUSOSAAMISTA

LUOTA ALAN ASIANTUNTEMUKSEEMME

LEDVANCElla on syvällistä toimialaosaamista, vuosikymmenten kokemus eri käyttötarkoituksista ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olemme tietoisia alan trendeistä ja niiden vaatimuksista ja tarjoamme projektipohjaisia asiakas- ja toimialakohtaisia valaistuksen konsultointipalveluja. Hyödynnämme palveluverkostoamme projektipohjaiseen toteutusliiketoimintaan. Tuotevalikoimassamme on vaihtoehtoja lähes kaikkien käyttökohteiden tarpeisiin

Yhteydenotot Toteutetaan projektit yhdessä

FIELD SALES MANAGER & VERTICALS FINLAND

Timo Vinnari

Timo Vinnari johtaa kenttämyyntiä ja vertikaalista liiketoimintaa Suomen alueella ja auttaa yritystäsi kaikissa valaistusprojekteihin liittyvissä asioissa.

Share page on social media