Ammattikäyttö

LEDIFIOINTI AURINGONSUOJAUSYRITYKSESSÄ LED-PUTKILLA

KESTÄVÄ JA TEHOKAS OSRAMIN LED-PUTKI T8 EM PRO ULTRA OUTPUT

Projektin hyödyt yhdellä silmäyksellä

 • PARAS VALO JA PALVELU
  Parhaiten soveltuva LED-putki valaistusprojektiisi, EU:n RoHS-direktiivin mukaiset putket tai putket jälkiasennukseen tai muuntamiseen.
 • TULEVAISUUDENKESTÄVÄ
  Vaihtamalla vähän välkkyviin, ilmastoystävällisiin ja EU:n vaatimukset täyttäviin T8 PRO UO EM LED -putkiin yrityksesi on tulevaisuudenkestävä ja valmistautunut energiankäytön tiukkoihin määräyksiin.
 • KUSTANNUSTEN LEIKKAAMINEN
  Korkean tehokkuuden, pitkän käyttöiän ja alhaisten ylläpitokustannusten ansiosta siirtyminen perinteisistä T8-, T5- tai T9-loistelampuista LED-putkiin voi tuoda huomattavia kustannussäästöjä. Energian kokonaissäästö loistelamppuihin verrattuna voi olla jopa 60 prosenttia. Pitkän 75 000 tunnin käyttöiän ansiosta vaihtokustannukset ovat hyvin alhaiset.


 

Projektin tiedot

 • Gouda, Alankomaat, 2022
 • Asiakas: MYSUN-aurinkosuojayritys
 • Projekti:  Ledifiointi - vanhojen T8-loisteputkien korvaaminen LED-putkilla
 • Käyttöalue: Teollisuus
 • Tekniikka: LED
 • Tuotteet: T8 EM PRO ULTRA OUTPUT
MySun Goudassa käytti Osram LED-putkia korkean valotehokkuuden ratkaisuna, joka sopii 230 voltin verkkovirtaan ja korvaa vanhentuneet perinteiset T8-lamput.
HAASTE

Hollantilainen MySun tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita. Yrityksen tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, ja tehokkuus ja tuotos on optimoitava. Aiemmat perinteiset T8-lamput olivat vanhentuneita, ja ne oli vaihdettava.

RATKAISU

Ratkaisu tähän haasteeseen löytyi, kun MySun otti yhteyttä LEDVANCEen etsiäkseen parhaan valotehokkuuden tarjoavaa LED-putkea sopivalla värilämpötilalla. Havaittiin, että eri tuotemerkkien CCG-liitäntälaitteet olivat vanhentuneita, ja ne oli poistettava. Sovittiin, että T8 EM PRO ULTRA OUTPUT LED -putki oli paras ratkaisu, koska se voitiin kytkeä suoraan 230 voltin sähköverkkoon ilman CCG-liitäntälaitetta. Testin jälkeen MySunin sähköasentajat asensivat ja kokosivat putket valaisimiin.

EDUT

T8 EM PRO ULTRA OUTPUT säästää energiaa jopa 60 prosenttia CCG-liitäntälaitteissa oleviin T8-loisteputkiin verrattuna. LED-putket ovat erittäin tehokkaita, sillä niiden valotehokkuus on jopa 175 lm/W. Tämän ansiosta hankinnan takaisinmaksuaika on vain neljä kuukautta ja kokonaiskustannukset ovat alhaiset. T8 EM PRO ULTRA OUTPUT on valmistettu korkealaatuisesta täyslasista, jossa on särkymiseltä suojaava PET-pinnoite. EU:n asetuksen 2019/2020 mukaan vähän välkkyvät LED-putket täyttävät jo vuoden 2024 vaatimukset, ja VDE on hyväksynyt niiden turvallisuuden. Käyttöikä on jopa 75 000 tuntia, ja LEDVANCE antaa viiden vuoden takuun.

YHTEENVETO

Haasteena oli löytää oikea LED-putki vanhan loisteputkiasennuksen tilalle. Tehokkuuden ja tuotoksen optimoimiseksi CCG-liitäntälaitteet purettiin ja tilalle asennettiin T8 EM PRO ULTRA OUTPUT LED -putket, koska ne voitiin yhdistää suoraan 230 voltin verkkoon. Loppujen lopuksi energiaa säästyi 60 prosenttia, ja työntekijät pitävät 6500 K:n värilämpötilaa erittäin miellyttävänä verrattuna aiemmin asennettuihin 4000 K:n putkiin.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa