Ammattikäyttö
Professional Smart for Residential

Professional Smart for Residential

ÄLYLAITTEIDEN ASENNUS KODISSA

Kodin älyratkaisut ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Yhä useammat yksityisasiakkaat haluavat integroida älykkäitä kotiautomaatiotoimintoja asuintiloihinsa. Ylimpänä toivelistalla on älyvalaistus. Yksilöllisiin käyttötapoihin mukautuvaa valoa, joka on joustavaa ja mobiililaitteilla ohjattavaa – myös etäältä.

LEDVANCEn uusi Professional Smart for Residential -mallisto tarjoaa kattavan yhdistelmän innovaatiota, laatua, luotettavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on sopiva ratkaisu moniin erilaisiin älyvalaistuksen tarpeisiin.


TÄRKEIMMÄT EDUT YRITYKSESI ASIAKKAILLE

KOLME HYVÄÄ SYYTÄ KÄYTTÄÄ ÄLYVALAISTUSTA

RGB-värit
Parempi elämänlaatu
Valon värilämpötila
Lisää turvallisuutta
Himmennys
Energiatehokkuus

MIKSI LEDVANCEN SMART-ÄLYRATKAISUT KANNATTAVAT?

OHJAUS. VALIKOIMA. PALVELU.

Valaistuskonsultointi

1. Älyä on helppo lisätä

Yrityksesi hyötyy helposta asennuksesta ja käyttäjä älytuotteiden erittäin joustavasta hallinnasta. Hän voi valita sovelluksen tai jonkin ääniohjausratkaisun. Se on tuttu ja helppokäyttöinen järjestelmä.

Tuoteneuvonta ja tuotteiden valinta

2. Tukkumyynnin palvelut

Asentajana hyödyt monista tukkumyyjän palveluista, kuten yhteensopivuusluetteloista, bonusohjelmista, nopeasta toimituksesta ja yleisesti yhden pysäkin palvelusta.

 


 
Tekninen tuki

3. Tuotevalikoima

Laajennettu LEDVANCE-älyvalikoima on yhteensopiva muiden järjestelmien, kuten esimerkiksi Philips Hue. Tämä takaa nopean integroinnin ja erittäin monipuoliset säädöt Zigbee 3.0 -protokollalla.

Bluetooth Mesh -tuotteemme ovat erittäin innovatiivisia ja tekniikaltaan turvallisia. Bluetooth mahdollistaa tuotteiden väliset yhteydet, ja sen salaus- ja todennusmenetelmät lisäävät turvallisuutta. Kaikissa Zigbee-tuotteissa käytetään Zigbee 3.0 -protokollaa, joka tukee useita verkkotopologioita ja tietoyhteyksiä turvaavia korkeatasoisia tietoturvamekanismeja.

LEDVANCE-älytuotteet on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan: yksinkertainen asennus, hyvä hinta-laatusuhde ja hienot ominaisuudet, kuten himmennys tai RGB-värisäätö.

ERILAISIA OHJAUSMENETELMIÄ

MODERNI JA JOUSTAVA

Ääniohjaus

Ääniohjaus

Se ei voisi olla helpompaa: Puhu Amazon Echo-, Google Assistant- tai Apple Siri -sovellukselle ja hallitse yksittäisiä valoja äänikomennoilla. Sormeakaan nostamatta.

Sovellusohjaus

Sovellusohjaus

Nopein ratkaisu yksittäisen valaisimen älyohjaukseen on LEDVANCE Smart -sovellus. Älylaitteen ja älytuotteen välinen Bluetooth-yhteys poistaa toisen järjestelmän tai tukiaseman tarpeen.

PARAS TUOTTEIDEN YHTEENSOPIVUUS

SAATAVUUS ZIGBEE 3.0- TAI BLUETOOTH-TEKNIIKALLA

PARATHOM Bluetooth -valikoima tarjoaa hyvin monenlaisia etuja. Bluetooth-tekniikan avulla sitä voidaan ohjata äänellä tai sovelluksella. Yleisen Bluetooth-tekniikan ansiosta asennus on helppoa ja ohjaus varmaa. Edistyksellisessä kodissa PARATHOM Bluetooth -lamput voidaan integroida Bluetooth-mesh-lähiverkkoon LEDVANCE SMART+ -sovelluksen kautta.

 

 

 

LEDVANCE PARATHOM Zigbee -valikoiman tuotteita voidaan käyttää ulkoisella tukiasemalla tai – mikä vielä helpompaa – uusimmalla älykaiuttimella (esim. Amazon ECHO Plus), jossa yhdyskäytävä on jo sisäänrakennettuna. Zigbee 3.0 -huipputekniikka takaa korkeatasoisen turvallisuuden ja paikasta riippumattoman ohjauksen.

HALUATKO LISÄTIETOJA TUOTTEISTAMME?

KAIKKI TIEDOT TUOTEKUVASTOSSA

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa