Ammattikäyttö

VALAISINTUOTTEET 2021/2022

KOKO VALIKOIMA YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Haluatko tutustua LED-valaisinten koko valikoimaan? Tarjoamme lukuisia nykyaikaisia valaisimia monessa eri tuotekategoriassa. LED-valaisimet lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Optimoitu päivittäisen käytön vaatimuksiin.

PRODUCT NEWS TICKER

Uusia ratkaisuja urbaaniin ulkovalaistukseen

Uusia ratkaisuja urheilu- ja ulkotiloihin

FLOODLIGHT MAX: HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKYÄ URHEILU- JA ULKOTILOIHIN

FLOODLIGHT MAX on huipputehokas ratkaisu isoille urheilu- ja ulkotiloille.

Erittäin lujatekoiset ja suorituskykyiset valonheittimet (IK08 ja IP66) tarjoavat häikäisevän kirkkaustason (jopa 164 000 lm) ja erinomaisen energiatehokkuuden (jopa 137 lm/W). Siksi ne ovat täydellisiä energiaa säästäviä korvaavia tuotteita perinteisille, suurpainelampuilla toimiville valonheitinratkaisuille.

Modulaarisen rakenteensa (2–4 moduulia) ja neljän eri avauskulman ansiosta ne kattavat monia erilaisia käyttökohteita.

Erinomainen valaistustekniikka: nopea ja helppo asentaa

Uusi valonheittimien tuoteperhe on erittäin nopea, helppo ja joustava asentaa. Esimerkiksi virtalähde ja valaisin ovat erillisiä, mikä tarkoittaa, että komponentit voidaan asentaa erikseen pylvään eri kohtiin. 

Tukeva ja taipuisa kiinnike mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen yhdellä ruuvilla, joko ristikkotuella tai ripustuksella (esim. nosturiin rakennustyömaan valaistusta varten). Myös himmennys on hyvin helppoa johdotuksen ansiosta. Sen ansiosta yksittäiset moduulit voidaan kytkeä päälle ja pois päältä erikseen tarpeen mukaan.

Uusia ratkaisuja kaduille ja pysäköintialueille


STREETLIGHT FLEX: JOUSTAVAA LED-TEHOA KADUILLE JA PYSÄKÖINTIALUEILLE

STREETLIGHT FLEX on tehokas ja joustava valaisintuoteperhe, joka valaisee katuja ja pysäköintialueita energiatehokkaasti.

Uudet katuvalot tarjoavat ensiluokkaisia materiaaleja, äärimmäistä lujuutta (IK08 ja IP 66), erittäin hyvää lämmönsietokykyä (–40...+50 °C) ja jopa 100 000 tunnin eliniän (L90/B10 25 °C:ssa). Niiden energiatehokkuus on jopa 155 lm/W, ja ne ovat täydellinen, energiatehokas ja kustannustehokas korvaava tuote perinteisille suurpainelampuille.

Monipuolinen ja helppo asentaa

Ylivoimaisen joustavuuden ansiosta voit täyttää monia erilaisia vaatimuksia. Valaisimia on saatavana kolmessa koossa ja kolmessa värilämpötilassa (2 700, 3 000 ja 4 000 K).

Niissä on kaksi eri valonjakovaihtoehtoa, ja ne valaisevat niin moottoriteitä, pienempiä teitä että jalkakäytäviä sekä leveämpiä teitä ja pysäköintialueita DIN EN 13201 -standardin vaatimusten mukaisesti. Valaisinpäälle voidaan valita asennus pylvään sivulle tai päälle vakiomuotoisen pylvässovittimen ansiosta.

Katuvalojen asennus on erittäin helppoa. Esimerkiksi LED-vakiojännitelähteen rungon voi avata ilman työkaluja. Verkkoliitäntäänkään ei tarvita työkaluja. 
Päivitetyt ulkovalaistuksen ratkaisut

FLOODLIGHT COMPACT: TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ, JOKA MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN

FLOODLIGHT COMPACT on tehokas ratkaisu yleisiin ulkokäyttökohteisiin, ja sen hinnan ja suorituskyvyn suhde on erinomainen.

Uusi valonheitinten tuoteperhe on lujatekoinen, kevyt ja pienikokoinen, ja siinä on vain olennaiset ominaisuudet. FLOODLIGHT COMPACT yhdistää vahvan ja kestävän ulkovalon ja erittäin suuren taloudellisuuden. Energiatehokkuutensa ansiosta ne sopivat ihanteellisesti korvaamaan perinteiset valonheittimet vuosiksi eteenpäin.

Pienikokoinen yleisvalaisin

320 astetta kääntyvä kannatin mahdollistaa laajemmatkin käyttökohteet. Valaisimia on saatavana myös kolmessa eri luokassa: matalatehoiset, keskitehoiset ja integroiduilla päivänvalo- tai liiketunnistimilla.

Saatavilla on myös malli, jossa on integroitu tunnistin. Erittäin joustavan tunnistimen voi ohjelmoida ja säätää päävalaisimista riippumatta. Tämä uusi valonheitinten tuoteperhe on myös erittäin helppo asentaa mukana toimitetun joustavan yhden metrin kaapelin ansiosta, jossa on kuoritut ja valmistellut kuparipäät.

KAIKKIEN TUOTTEIDEN YLEISKATSAUS

VALITSE SUOSIKKITUOTTEESI

Kaikkia valaisimia yhdistävät helppo asentaminen, erinomainen hinnan ja toimintakyvyn suhde ja moderni suunnittelu. Ne noudattavat kaikkia soveltuvia standardeja ja määräyksiä, ja niillä on kaikki vaadittavat sertifikaatit ja hyväksynnät (CE, CB, TÜV). LED-valaisimet on varustettu pelkästään korkealaatuisilla LED-moduuleilla, joiden energiatehokkuusluokat ovat korkeimpia (A, A+ ja A++).

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa