Ammattikäyttö

LISÄÄKÖ HUONO VALO TURVATTOMUUDEN TUNNETTA?

LEDVANCE-VALAISIMET TARJOAVAT RATKAISUN.

LAAJENNETTU VUODEN 2022 TEOLLISUUSVALAISIMIEN VALIKOIMA

ÄLYKKÄITÄ VALAISTUSRATKAISUJA VARASTOIHIN, LOGISTIIKKAKESKUKSIIN SEKÄ TUOTANTO- JA TEOLLISUUSLAITOKSIIN

LEDVANCE-teollisuussarja tarkoittaa erinomaista ammattitaitoa, laadukasta valoa, helppoa asennusta, hyvää tehokkuutta ja pitkää käyttöikää. Sarja on nyt laajentunut kattamaan entistäkin älykkäämpiä ja tarvelähtöisempiä valaistusratkaisuja.

Uusi LOW BAY FLEX -valaisinperhe on monipuolinen ja helposti asennettava valaistusratkaisu jopa 10 metriä korkeisiin kattoihin. Hyväksi todetut DAMP PROOF- ja HIGH BAY -valaisinperheet sisältävät uusia versioita, joissa on helposti määritettävät anturit ja jotka sopivat monenlaisiin uusiin käyttötarkoituksiin. Yksittäisten tuotteiden tehokkuutta on parannettu entisestään.

VARMISTA MENESTYKSESI UUSILLA KOROSTUSVALOILLA

Tutustu LOW BAY FLEX-, DAMP PROOF SENSOR- ja HIGH BAY GEN 4 SENSOR -perheiden uusiin korostusvaloihin ja paranna teollisuusprojektiesi menestystä entisestään.

LUOTETTAVA KUMPPANISI

VALAISTUSMARKKINASSA

LED-valaisimemme tekevät vaikutuksen asennuksen helppoudellaan, suurella valotehokkuudellaan ja korkealla valon laadullaan – vieläpä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ja jopa viiden vuoden tuotetakuulla. Tämän lisäksi tarjoamme palvelua, joka on räätälöity vastaamaan vaatimuksiasi. Olemme globaali toimittaja globaalilla jakeluverkostolla, joten voimme tukea sinua olitpa missäpäin maailmaa tahansa. Kaikki tuoteinformaatio on saatavilla verkossa. Voimme lisäksi avustaa valaistusjärjestelmiesi suunnittelussa – alustavasta konsultaatiosta tekniseen tukeen.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa