Ammattikäyttö

SAAKO HUONO VALAISTUS SINUT TOLALTASI?

LEDVANCE-VALAISIMET TARJOAVAT RATKAISUN.

UUDET LED-VALAISIMET 2021/2022

URBAANI ULKOVALAISTUS: SAA PIMEÄN MUUTTUMAAN KIRKKAAKSI PÄIVÄKSI

LEDVANCE on laajentanut kaduille, pysäköintialueille, urheilualueille ja muille ulkotiloille tarkoitettujen valaistusjärjestelmiensä valikoimaa merkittävästi. Tuloksena on valaisimia, jotka ovat erittäin tehokkaita, erittäin lujatekoisia, monipuolisia, joustavia sekä erittäin nopeita ja helppoja asentaa.

Tämä tarjoaa valaistusalan ammattilaisille laajan valikoiman tulevaisuuteen valmiita erittäin hyvän hyötysuhteen LED-valaisimia, joilla voi korvata perinteiset suurpainelamput. On sanomattakin selvää, että LEDVANCEN kaikki katuvalot ja valonheittimet täyttävät ympäristöystävällistä suunnittelua ja energiamerkintöjä (SLR/ELR) koskevat tiukat EU-vaatimukset

Käyttökohteet kattavat kaiken turvallisuutta lisäävästä, DIN EN 13201 -standardin mukaisesta katuvalaistuksesta erittäin kirkkaisiin valonheittimiin urheilualueille. 

UUDET OMINAISUUDET

LOISTAVAA SUORITUSKYKYÄ ONNISTUNEISSA ULKOPROJEKTEISSA

Tutustu vaativan ulkovalaistuksen viimeisimpiin ominaisuuksiin: uudet STREETLIGHT FLEX -katu- ja pysäköintialuevalot sekä uudet FLOODLIGHT MAX- ja FLOODLIGHT COMPACT -tuoteperheet.

TYÖKALUT JA PALVELUT PROJEKTIISI

Valitse luettelosta

LUOTETTAVA KUMPPANISI

VALAISTUSMARKKINASSA

LED-valaisimemme tekevät vaikutuksen asennuksen helppoudellaan, suurella valotehokkuudellaan ja korkealla valon laadullaan – vieläpä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ja jopa viiden vuoden tuotetakuulla. Tämän lisäksi tarjoamme palvelua, joka on räätälöity vastaamaan vaatimuksiasi. Olemme globaali toimittaja globaalilla jakeluverkostolla, joten voimme tukea sinua olitpa missäpäin maailmaa tahansa. Kaikki tuoteinformaatio on saatavilla verkossa. Voimme lisäksi avustaa valaistusjärjestelmiesi suunnittelussa – alustavasta konsultaatiosta tekniseen tukeen.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa