Ammattikäyttö

OSRAM SUBSTITUBE T5 UNIVERSAL

KAIKENKATTAVA KORVAAJA

OSRAM SubstiTube T5 Universal

Uusi SubstiTube T5 Universal on ensimmäinen laatuaan markkinoilla ja vakuuttaa energiatehokkaana monitoimiratkaisuna. Lamppujen kaksi versiota – SubstiTube T5 Universal High Output (HO) ja High Efficiency (HE) – korvaavat perinteiset T5-loistelamput, ja niitä voidaan käyttää sekä elektronisilla liitäntälaitteilla (ECG) että verkkovirralla. HO-version valovirta on jopa 5 600 luumenia, ja se sopii erityisesti korkeakattoisten tuotantohallien ja varastojen valaistukseen. HE-versio keskittyy kustannustehokkuuteen, joten sen valotehokkuus on suuri – jopa 156 lm/W.

Malliston kaikissa tuotteissa käytetään lasitekniikkaa, joka estää taipumisen ja luo perinteisen ilmeen ja tunnelman. Sirpalesuojauksen ansiosta SubstiTube T5 Universal LED-vaputkea voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa ja muilla herkillä alueilla.

Tuotantohalli

TUOTEOMINAISUUDET

  • Käytettävissä elektronisilla liitäntälaitteilla (ECG) ja verkkovirralla (lisätietoja kohdassa Yhteensopiva elektronisten liitäntälaitteiden kanssa)
  • SubstiTUBE T5 HO UN: Äärimmäisen suuri, jopa 5 600 luumenin valovirta on ihanteellinen korkeakattoisten tuotantohallien ja varastojen valaistukseen
  • SubstiTUBE T5 HO UN: Erinomainen kustannus-hyötysuhde äärimmäisen suuren valotehokkuuden (jopa 156 lm/W) ansiosta
  • Sirpalesuojaus mahdollistaa käytön elintarviketeollisuudessa ja muilla herkillä alueilla
  • Alhaiset ylläpitokustannukset erittäin pitkän käyttöiän (jopa 60 000 tuntia) ansiosta
  • Taipumisen estävä lasitekniikka
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa