Ammattilainen
Maa
LED-putkien verkkotarjoukset 2019/20

LED-VALOPUTKET ONLINE SPECIAL 2019/20

VALTAVA VALIKOIMA TODELLISIA INNOVAATIOITA

LEDVANCEn vuoden 2019 LED-lamppumallisto sisältää entistä laajemman valikoiman tehokkaita ja kestäviä OSRAM SubstiTUBE -LED-valoputkia, kuten jopa 60 000 tunnin käyttöiän kokolasiset mallit, joita voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa ja muissa herkissä käyttökohteissa rikkoutumiselta suojaavan kalvon ansiosta.

OSRAM SubstiTUBE T8 ja T5 Universal -mallit ovat todellisia kokonaisratkaisuja. Niitä voidaan käyttää sekä verkkovirralla että elektronisilla liitäntälaitteilla (ECG), ja T8 toimii myös kuristimen kanssa (CCG). Laajasta valikoimasta löytyy sopiva malli monenlaisiin käyttökohteisiin. Liiketunnistimella varustetussa OSRAM SubstiTube T8 Motion Sensor -lampussa on sisäänrakennettu mikroaaltotunnistin, joka soveltuu myös suljettuihin valaisimiin. LEDVANCE Connected -tunnistimien uuden sukupolven lisäksi toisen sukupolven OSRAM SubstiTUBE T8 Connected tarjoaa ammattitasoista langatonta valonohjausta Zigbee 3.0 -protokollan avulla. OSRAM SubstiTUBE T8 EM:n ominaisuuksiin kuuluu erittäin korkea valotehokkuus (jopa 165 lm/W) ja kaikki 600 mm:n pituiset mallit soveltuvat sarjakytkentään. Erityisen spektrijakauman ansiosta OSRAM SubstiTUBE T8 FOOD EM sopii erityisen hyvin ruoan esittelyyn. OSRAM SubstiTUBE T8 U-Shape EM on uusi katuvalaistuksen vaihtoehto perinteisten U-muotoisten T8-loistelamppujen sijaan. SubstiTUBE T9 -korvaa suoraan ja turvallisesti perinteiset 22 ja 32 W:n T9-rengasloistelamput.

LEDVANCEn LED-putkimallisto tarjoaa paljon muitakin syitä vaihtaa: hyödy myös lyhyistä takaisinmaksuajoista, jotka perustuvat jopa viisi kertaa pidempään nimellispolttoikään, ja jopa 50 %:n energiansäästöstä tavanomaisiin loistelamppuihin verrattuna.

OSRAM SubstiTUBE: Parhaat edut valaistusprojekteille

Loistava valaistus ja ainutlaatuinen tekniikka: Uudet OSRAM SubstiTUBE -LED-putket ovat perinteisiä T8-, T5- ja T9-loistelamppuja parempia monin tavoin.

Kytke ja käytä

Kytke ja käytä

  • Helppo, yksinkertainen ja turvallinen lampun vaihto ilman uudelleenjohdotusta

Käyttöikä

Käyttöikä

  • Jopa 60 000 tuntia

Valotehokkuus

Valotehokkuus

  • Jopa 165 lm/W

Lampun sytytys

Lampun sytytys

  • Välitön ja värinätön 100-prosenttinen valo, sopii käytettäväksi tunnistimien kanssa

Energiansäästö

Energiansäästö

  • Jopa 50 % loistelamppuihin verrattuna
  • SubstiTUBE T8 Motion Sensor jopa 90 %

Sirpalesuojaus

Sirpalesuojaus

  • Sirpalesuojauksella päällystetty lasiputki
  • SubstiTube T8 Motion Sensor, SubstiTUBE T8 Universal Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 Food EM, SubstiTUBE T5 Universal

Taloudellisuus

Taloudellisuus

  • Vaihtokustannukset hyvittyvät vain neljässä kuukaudessa

Kokolasi

Kokolasi

  • Koko mallisto saatavana kokolasisena, paitsi SubstiTUBE T8 HF- ja SubstiTUBE T9 -lamput.

Mikä tekniikka on sopiva?

Etkö ole varma, mitä lampputekniikkaa (EM- vai HF-lamppuja) tarvitset valaisimeesi? Asiantuntijoidemme vinkeissä on kaksi tapaa selvittää se kätevästi.

SubstiTUBE-grafiikka

Sytytintesti

Tarkista, onko uusille lampuille valitsemassasi valaisimessa sytytin. Jos valaisimessa on sytytin, tarvitset kuristimelle (CCG) suunnitellun SubstiTUBE Advanced -malliston T8 EM- tai Value T8 EM -lampun. Jos ei, käytä elektronisen liitäntälaitteen (ECG) kanssa yhteensopivaa HF-versiota.

Kameratesti

Jos valaisimessa on yhä toimiva T8-loistelamppu, kuvaa sitä digitaalikameralla (esim. älypuhelimen tai tabletin kamera). Jos valo välkkyy, tarvitset kuristimelle (CCG) suunnitellun SubstiTUBE Advanced -malliston T8 EM- tai Value T8 EM -lampun. Jos ei, käytä elektronisen liitäntälaitteen (ECG) kanssa yhteensopivaa HF-versiota.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa