Ammattikäyttö
Value class

VALUE CLASS

LAATUA HUOKEAAN HINT AAN

Value Class

Uusi LEDVANCE Value Class LED Strip -nauhat auttavat sinua vakuuttamaan asiakkaasi paremmin kuin koskaan ennen. Niissä yhdistyvät hyvä värintoisto yleisiin sovelluksiin, 30 000 tunnin käyttöikä ja 3 vuoden takuu sekä alhaiset hankintakustannukset, hyvä hyötysuhde ja vähäinen huolto.

VALUE CLASS VALIKOIM AKATSAULA

HYVÄÄ VALOA HYVÄLLÄ HINNA LLA

Valaistusalan ammattilaisena saat säännöllisesti töitä, joissa hankintakustannukset ovat ratkaiseva tekijä. Voit nyt myydä hyvää valoa näille asiakkaille hyvällä omallatunnolla.
Value Class LED Strips -nauhat ovat myös joustavia ja helppoja asentaa – kiitos laajan värilämpötila- ja valovirtavalikoiman, suojaustyyppien, molemminpuolisen esijohdotuksen, hyvin suunnitellun järjestelmäsuunnittelun ohjaimineen sekä suuren valikoiman profiileja, suojuksia ja liittimiä. Kaikki tämä tekee Value Classista ihanteellisen ratkaisun kotiin ja kodin ympärille sekä pieniin kaupallisiin projekteihin sisällä ja ulkona.

TUNNELMAVALAISTUS

TUNNELMAVALAISTUS

LEDVANCE Value Class todistaa, ettei hyvän valaistuksen tarvitse olla aina kallista. Tyylikäs ja tehokas tunnelmavalaistus portaikossa saadaan helposti aikaan loistavalla hinta-laatusuhteella ja miellyttävän lämpimän valkoisen värilämpötilan LED-nauhoilla. LEDVANCE Value Class LED-nauhat 3 000K, 300 lm/m, IP00 ovat ihanteellisia hienovaraiseen, mutta tehokkaaseen portaikon valaistukseen. Profiilin ja mattakuvun suojaamana ne opastavat kulkua kauniisti.

EPÄSUORA VALAISTUS

EPÄSUORA VALAISTUS

Keittiöihin, baariin tai nurkkaan niin kodissa kuin bed & breakfast -paikassa kaapinalusvalaistus LEDVANCE Value Class LED-nauhoilla neutraalilla 4 000K värilämpötilalla luo ihanteellisen valaistuksen ja työpistevalaistuksen. LEDVANCE Value Class LED-nauhat 4 000K, 1 000 lm/m, IP65 voidaan asentaa lähelle vettä niiden korkean IP-luokituksensa ansiosta. LED-nauhoja voi myös asentaa esimerkiksi tiskin reunan alle luomaan tervetulotunnelmaa.

YLEISVALAISTUS

YLEISVALAISTUS

Value Class-tuoteryhmään kuuluu suuren valovirran malleja sekä päivänvalon valkoinen 6 500K värilämpötilavaihtoehto. Joten voit käyttää niitä pienissä kaupallisissa ja yksityiskohteissa kustannustehokkaalla tavalla arkkitehtonisten yksityiskohtien korostamiseen sekä luomaan tehokasta ja innovatiivista yleisvalaistusta. LEDVANCE Value Class LED-nauhoilla 6 500K, 1 400 lm/m, IP00 ja siihen sopivilla profiileilla ja kuvuilla saat aikaan loistavan valaistuksen isoihin huoneisiin.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa