Ammattikäyttö
Value class

VALUE CLASS

LAATUA HUOKEAAN HINT AAN

Value Class

LEDVANCE Value Class LED-nauhat ovat vaikuttavia kahdella tapaa: hyvä suorituskyky ja huokea hinta.

Value Class tuoteryhmän tuotteet tekevät vaikutuksen hintatietoiseen asiakkaaseen. Erilaiset värilämpötilavaihtoehdot lämpimän valkoisesta päivänvaloon kattavat laajasti eri käyttökohteita. Suuri valikoima eri valovirtavaihtoehtoja mahdollistavat näiden LED-nauhojen käytön niin tunnelmallisissa, epäsuoran kuin yleisvalaistuksenkin kohteissa. 20 000 tunnin elinikä yhdessä edullisen hankintahinnan kanssa tekevät näistä huokean valinnan erityisesti pieniin yksityisiin, että kaupallisiin sovelluskohteisiin.

VALUE CLASS VALIKOIM AKATSAULA

HYVÄÄ VALOA HYVÄLLÄ HINNA LLA

Valaistuksen ammattilaisena kohtaat varmasti aika ajoin tilanteita, joissa hankintakustannukset ovat määräävä tekijä. Nyt voit tarjota hyvää valaistusta puhtaalla omalla tunnolla. Vaikka tuotteet LEDVANCE Value Class LED-nauhavalikoimassa ovatkin huokeampia, kuin korkeammalla tasolla olevissa tuoteryhmissä olevat tuotteet, niissä on silti ihan hyviä ominaisuuksia. Niiden valon laatu, kestävyys ja joustavuus soveltuvat hyvin pieniin kaupallisiin tai yksityiskäytön kohteisiin. Värilämpötila- , valovirta- ja suojausluokitusvaihtoehdot kattavat miltei kaikki sisä- ja ulkokäytön kohteet.

TUNNELMAVALAISTUS

TUNNELMAVALAISTUS

LEDVANCE Value Class todistaa, ettei hyvän valaistuksen tarvitse olla aina kallista. Tyylikäs ja tehokas tunnelmavalaistus portaikossa saadaan helposti aikaan loistavalla hinta-laatusuhteella ja miellyttävän lämpimän valkoisen värilämpötilan LED-nauhoilla. LEDVANCE Value Class LED-nauhat 3 000K, 300 lm/m, IP00 ovat ihanteellisia hienovaraiseen, mutta tehokkaaseen portaikon valaistukseen. Profiilin ja mattakuvun suojaamana ne opastavat kulkua kauniisti.

EPÄSUORA VALAISTUS

EPÄSUORA VALAISTUS

Keittiöihin, baariin tai nurkkaan niin kodissa kuin bed & breakfast -paikassa kaapinalusvalaistus LEDVANCE Value Class LED-nauhoilla neutraalilla 4 000K värilämpötilalla luo ihanteellisen valaistuksen ja työpistevalaistuksen. LEDVANCE Value Class LED-nauhat 4 000K, 1 000 lm/m, IP65 voidaan asentaa lähelle vettä niiden korkean IP-luokituksensa ansiosta. LED-nauhoja voi myös asentaa esimerkiksi tiskin reunan alle luomaan tervetulotunnelmaa.

YLEISVALAISTUS

YLEISVALAISTUS

Value Class-tuoteryhmään kuuluu suuren valovirran malleja sekä päivänvalon valkoinen 6 500K värilämpötilavaihtoehto. Joten voit käyttää niitä pienissä kaupallisissa ja yksityiskohteissa kustannustehokkaalla tavalla arkkitehtonisten yksityiskohtien korostamiseen sekä luomaan tehokasta ja innovatiivista yleisvalaistusta. LEDVANCE Value Class LED-nauhoilla 6 500K, 1 400 lm/m, IP00 ja siihen sopivilla profiileilla ja kuvuilla saat aikaan loistavan valaistuksen isoihin huoneisiin.

VALUE CLASS RGB VALIKOIMAKATSAUS

LED Strip VALUE Class RGB

Pääväreillä punainen, vihreä ja sininen, LEDVANCE RGB LED-nauha tuottaa laajan valikoiman erilaisia värejä, yksilöllisesti ohjaamalla ja ne ovat hyvin värikylläisiä. Luotettavan laadun ja hyvän hinta-laatusuhteen lisäksi, kustannustehokkuus taataan yksinkertaisen asennuksen ja profiilien sekä kupujen yhteensopivuuden ansiosta. Tämä tekee RGB LED-nauhasta ihanteellisen luomaan värivivahteita niin koteihin kuin muihin tunnelmallisiin kohteisiin. Pääsääntöisesti yksi led-nauha on riittävä tälläisissä käyttökohteissa. IP65-luokitellut RGB LED-nauhat soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa