Ammattilainen
Maa
Superior class

SUPERIOR CLASS

LOISTAVAT OMINAISUUDET

Superior Class

Kun jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä, tulee valonkin olla ensiluokkaista. LEDVANCE Superior Class LED-nauhat tekevät vaikutuksen valon laadullaan, energiatehokkuudellaan ja kestävyydellään. Juuri tämän ansiosta ne ovat ihanteellinen ratkaisu lippulaivaprojekteihin ja muihin hyvin vaativiin valaistuskohteisiin.

Inspiroiviin valaistusratkaisuihin niin tunnelmallisiin, epäsuoraan kuin yleisvalaistuskohteisiin löytyy monia erilaisia värilämpötilavaihtoehtoja lämpimästä valkoisesta päivänvaloon, sekä erilaisia valovirtavaihtoehtoja. Erityisen korkeat arvot värintoistokyvyn ja värin tasalaatuisuuden osalta tekevät LEDVANCE Superior Class LED -nauhoista parhaan valinnan näyttäviin rakennusprojekteihin, luksusmyymälöihin ja teollisuuteen. Jopa suuriin projekteihin, joissa kestävyys ja tehokkuus ovat niitä tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka tulee ottaa huomioon. Nämä tuotteet eivät pelkästään täytä vaativia turvallisuusstandardeja monien virallisten tahojen hyväksyntöjen lisäksi, vaan niillä on myös pitkä elinikä – jopa 60 000 tuntia. LEDVANCE myöntää viiden vuoden tuotetakuun Superior Class LED-nauhoille.

Superior class valikoim akatsaus

LED-NAUHAT PARHAIMMILLAAN

On projekteja, joissa vain paras on kyllin hyvää. Kaikkein vaativimpiiin valaistusprojekteihin sinun kannattaa valita LEDVANCE Superior Class. Tuotteet tässä tuoteryhmässä tarjoavat korkean tason kestävyyttä ja luotettavuutta. Niillä on myös todella vaikuttava värintoistokyky ja tasaisuus. Onko sinulla erityisvaatimuksia sisä- tai ulkotilan kohteisiin? LEDVANCE Superior Class on oikea valinta.

TUNNELMAVALAISTUS

Tunnelmavalaistus

Tarvitsetko todellista katseenvangitsijaa? Korkean IP67- luokituksensa ansiosta Superior Class LED-nauhoilla voidaan luoda näyttäviä valaistusratkaisuja, kuten tässä, jossa on käytetty suojattua mallia. Vesiputouksen sivuilla on LEDVANCE Superior Class LED-nauhat 3 000K, 500 lm/m, IP67 leveällä profi ililla. Kupu tuo lisäsuojaa vesiroiskeilta ja tehostaa valaistusefektiä vedessä.

EPÄSUORA VALAISTUS

Epäsuora valaistus

Loistavan näyttävää: tuotteet pääsevät esille parhaimmalla tavalla epäsuoran neutraalin valkoisen värilämpötilan Superior Class LED-nauhoilla. Korkealuokkaiset luksus- ja designtuotteet näyttävät entistä houkuttelevimmilta ansaitsemassaan ensiluokkaisessa valaistuksessa. Koko takaseinän leveydellä LEDVANCE Superior Class LED-nauhat 4 000K, 800 lm/m, IP00 luovat tasaisen valaistuksen matalalla profi ililla ja mattakuvulla.

YLEISVALAISTUS

Yleisvalaistus

Kirkas kuin päivä: suuren valovirran ansiosta ja päivänvalon 6 500 K värilämpötilan ansiosta, Superior Class LED-nauhat katossa ja seinillä tuottavat energisoivan ja neutraalin yleisvalaistuksen suuriin tiloihin, kuten ostoskeskuksiin ja teollisuusrakennuksiin. LEDVANCE Superior Class LED-nauhoja 6 500K, 2 000 lm/m, IP00 voidaan käyttää sopivilla LED-vakiojännitelähteillä, kun luodaan pitkää listavalaistusjonoa, jossa on optimaalinen valaistustaso koko jonon pituudella. Kestävyys ja vähäinen huoltotarve tekevät niistä ihanteellisen valinnan suuriin korkeisiin tiloihin.

Superior Class Tunable White LED

Superior Class Tunable White LED-Nauhat

Tunable White (TW) LED-nauhassa on valittavana monta eri valkoisen värin lämpötilaa. Ohjaimella voidaan säätää dynaamisesti värilämpötilaa tilanteeseen sopivaksi, aktivoivan viileästä 6500 K rentouttavan lämpimän valkoiseen 2700K. Tämä laajentaa entisestään käyttökohteiden valikoimaa ja voi edistää myös hyvinvointia. LED-nauhalla on erittäin hyvä värintoistoindeksi CRI 90 ja saatavilla on erilaisia malleja niin ulos (IP67) kuin sisälle.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa