Ammattikäyttö

LOISTAVIA KYKYJÄ

LEDVANCE LED STRIPS -NAUHAT ERI PROJEKTEISSA

LEDVANCE LED Strip System -järjestelmää voi käyttää yleisvalaistuksena, epäsuorana valaistuksena tai korosteena. Se on kiehtovan joustava ratkaisu, joka sopii moniin erilaisiin valaistustilanteisiin. Se luo tyylikkään ilmapiirin ravintola- ja majoitusalalla sekä toimivan ja tehokkaan valaistuksen toimistoihin ja saniteettitiloihin. Myymälöissä se ohjaa asiakkaiden silmiä ja luo halua. Uuden HCL-sarjan ansiosta Tunable White LED Strips -nauhat voivat jopa simuloida luonnollista päivänvaloa.

 

AULAT


Aula on rakennuksen käyntikortti. LED-nauhat toivottavat vierailijat tervetulleiksi
lämpimällä valolla. Suoran ja epäsuoran valaistuksen yhdistelmässä yhdistyvät
vaikuttava tunnelma ja korkea toiminnallisuus. Kevyet linjat korostavat
hienovaraisesti arkkitehtuuria ja ohjaavat kulkuväyliin. COB LED Strip -nauha
ilman näkyviä LED-pisteitä on erityisen vaikuttava kiiltävillä pinnoilla.


TOIMISTOT


Visuaalinen mukavuus vaihtuvien toimintojen aikana, yksilölliset valaistusvaatimukset ja moderni muotoilu – Tunable White LED Strips -nauhat hoitavat monia tehtäviä toimistoissa. Sisäkattoihin integroituna ne valaisevat toimistoja ja työpisteitä häikäisemättä. Niiden värilämpötilaa voidaan säätää kosketusnäytöllä. Uuden TW KIT  paketin ja BIOLUX HCL:n avulla voit jopa tarjota ihmiskeskeistä valaistusta.


KATTOVALAISTUS


Kattovalaistuksessa tehokkaat LED-nauhat antavat sinulle mahdollisuuden valaista huoneita häikäisemättä ja laadukkaasti. Niiden lämmin värilämpötila tukee huoneessa vaikutusta ja takaa tyylikkään ilmapiirin. LED-nauhat tuovat modernit kattoratkaisut erityisen hyvin esiin.


RAVINTOLAT/RUOKALAT


In gastronomy, a feel-good atmosphere is important. RGBW LED Strips add some atmospheric sparkle in different colors, creating inviting and modern ambient lighting. The warm white light color produces flattering general lighting – elegant and classy but also functional and efficient.


KAHVIKAUPAT


Projekteille, jotka tarvitsevat ylimääräisen väriläiskän, ripauksen kirkkautta ja hieman enemmän mielikuvitusta, on saatavilla RGB LED Strips -nauhat. Erilaiset värit antavat jokaiselle tilalle oman viehätyksensä. Missä valossa kahvi maistuu paremmalta?


KAUPAT


Valo luo näyttelytilaan tunnetta, ohjaa asiakkaiden silmiä, luo halua ja korostaa brändimaailmoja. Ei ihme, että LED-nauhat ovat kaupoissa niin suuressa suosiossa.
Ne korostavat hyllyjä, keskittävät huomion tuotteisiin ja valaisevat koko myymälän hienovaraisesti epäsuorana valona.

 

BAARIT


Baareissa LED-nauhat pääsevät todella esille. Valikoima vaihtelee epäsuorasta, miellyttävän lämpimästä perusvalaistuksesta, joka korostaa työtasoja ja muita sisustuselementtejä, tunnelmavalaistukseen, joka saa kaiken kylpemään
viihtyisässä hehkussa. Niissä yhdistyvät aina korkea valonlaatu sekä kestävyys ja tehokkuus.

 

ULKOPORTAAT


LED-nauhat tekevät sisäänkäynneistä näyttäviä, ja IP67-suojattuina versioina ne ovat suoriutuvat erinomaisesti myös ulkotiloissa.
Ne parantavat erityisesti sisäänkäyntejä ja portaita toiminnallisella, esteettisellä ja tehokkaalla valolla. Ne lisäävät turvallisuuden tunnetta ja auttavat ehkäisemään onnettomuuksia. Ja näyttävät samalla hyvältä.

 

KÄYTÄVÄT


Käytävät yhdistävät huoneita ja rakennuksen eri osia. Valojen on ennen kaikkea
annettava selkeyttä. LED-nauhat rajaavat kulkuväyliä, valaisevat seiniä tasaisesti ja
luovat positiivisen tilantunteen ilman tunneliefektiä.

 

SANITEETTITILAT


Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa hyvä valo viestii siisteydestä, hygieniasta ja miellyttävästä ilmapiiristä. Korkean IP66-luokituksen omaavat LED-nauhat sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, sillä ne valaisevat täydellisesti sekä pesualtaat että peilit ja viimeistelevät huoneen tyylikkäällä muotoilullaan.

 

HOTELLIHUONEET


Olitpa liikematkalla, lomalla tai viettämässä romanttista iltaa, tunnet olosi kotoisaksi hotellihuoneissa, jotka on valaistu LED-nauhoilla. Älykkäästi aksenttivalaisimeksi sijoitettu lämmin hajavalo luo kodikkaan tunnelman ja varmistaa, että vierailusi jää pitkään mieleesi.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa