Ammattilainen
Maa
Performance class

PERFORMANCE CLASS

JOKA TILANTEESEEN

Performance Class

Hyvää valaistusta – juuri niin kuin sen tuleekin olla. LEDVANCE Performance Class LED-nauhat tarjoavat juuri sen mitä odotetaankin korkealuokkaisilta suuren kysynnän tuotteilta. Nämä valaistusratkaisut ovat loistava valinta avokonttoreihin, neuvotteluhuoneisiin, kahviloihin ja moniin muihin suuriin sekä pieniin sovelluskohteisiin hyvin laajalla alueella.

Performance Class LED-nauhojen valikoima on erityisen laaja. Neljä eri värilämpötilavaihtoehtoa 2 700K – 6 500K sekä eri valovirtavaihtoehtoja 300 lm/m – 2 000 lm/m kattamaan hyvin laajaa valikoimaa sovelluskohteita – rentouttavasta energisoivaan, tunnelmallisesta yleisvalaistukseen. Ja kovat faktat eivät valehtele. Energiatehokkuuden ja kestävyyden, suojausluokituksen ja toimintavarmuuden, värintoistokyvyn ja tasalaatuisuuden osalta Performance Class täyttää kirkkaasti miltei kaikkien osa-alueiden vaatimukset. Ja kolmen vuoden takuulla nämä LED-nauhat sopivat miltei joka tilanteeseen erilaisissa valaistusprojekteissasi.

Performance class valikoim akatsaus

JOKAPAIKAN HÖYLÄT AMMATTILAISTEN LIIGASSA

LEDVANCE Performance Class LEDnauhoilla et voi mennä vikaan. Sillä tämän valikoiman tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja suorituskyky. Valikoimassa laajasti eri värilämpötilaja valovirtavaihtoehtoja, jotka kattavat suuren määrän erilaisia sovelluskohteita. Erilaisia IP-luokiteltuja LED-nauhoja on saatavilla täyttämään erilaisia vaatimuksia. Ja lisäksi niillä on vaikuttava tehokkuus ja kestävyys. Performance Class on siis ihanteellinen valinta yleisimpiin kohteisiin, kuten toimistoihin ja sairaaloihin, niin sisälle kuin ulos.

TUNNELMAVALAISTUS

Tunnelmavalaistus

Tyylikkään ja tehokkaan ulkotilan valaistuksen luominen ei voisi olla helpompaa kuin Performance Class LED-nauhoilla. Ruukkujen reunojen valaistus lämpimän valkoisilla IP66 LED-nauhoilla on vain yksi loistavista esimerkeistä. Yhdistettynä sopivaan profiiliin suojatut LEDVANCE Performance Class LED-nauhat 2 700K, 600 lm/m, IP66 ovat ihanteellisia tunnelmalliseen korostusvalaistukseen ulkotiloissa.

EPÄSUORA VALAISTUS

Epäsuora valaistus

Valo ideoiden lähteenä. Tätä huonetta käytetään ideahautomona, epäsuoralla neutraalin valkoisella valaistuksella saadaan aikaiseksi sopiva yleisvalaistus. Se on samaan aikaan koristeellinen, että inspiroiva. Ja kaikki tämä tehty mahdolliseksi LEDVANCE Performance Class LED-nauhoilla 4 000K, 1 000 lm/m, IP00. Tilaasäästävät profiilit ja mattakuvut yhdistettynä asianmukaisiin LED-nauhoihin luovat miellyttävän työympäristön.

YLEISVALAISTUS

Yleisvalaistus

Performance Class LED-nauhat näyttävät mahtavalta jopa yleisvalaistusratkaisuna suurissa avokonttoreissa. Ne tarjoavat valoa korkealla intensiteetillä, korostaen arkkitehtonisia yksityiskohtia seinillä ja katossa – ideaalein vaihtoehto on energisoiva päivänvalon värilämpötilavaihtoehto. Mutta ei siinä kaikki. LEDVANCE Performance Class LED-nauhat 6 500K, 2 000 lm/m, IP00 soveltuvat tehokkaaseen työympäriston valaistukseen ja voivat parantaa työhyvinvointia.

Performance class RGBW LED -nauhat

Performance class RGBW LED

LEDVANCE RGBW LED-nauhat ovat täydellinen ratkaisu kaikkiin kohteisiin, jossa tarvitaan valkoista valoa RGB-valaistuksen lisäksi. Kun kohteeseen asennetaan yksi RGBW LED-nauha, voidaan käyttää hyvin laajaa värivalikoimaa tai vain valkoista valoa tarpeen mukaan. RGBW LED-nauhoja on saatavilla neljällä eri värilämpötilalla (2700, 3000, 4000 ja 6500 K) sekä IP66-malli ulkokäyttöön.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa