Ammattikäyttö

PERFORMANCE CLASS

JOKA TILANTEESEEN

Performance Class

Uuden sukupolven LEDVANCE Performance Class LED Strips -nauhat ovat ihanteellinen ratkaisu ammattimaiseen sisä- ja ulkokäyttöön.
Niillä on erinomainen värintoisto ja värin tasaisuus, suuri valikoima värilämpötiloja, valovirtoja ja suojaustyyppejä, jopa 50 000 tunnin käyttöikä ja 5 vuoden takuu.

PERFORMANCE CLASS VALIKOIM AKATSAUS

JOKAPAIKAN HÖYLÄT AMMATTILAISTEN LIIGASSA

Et voi mennä vikaan LEDVANCE LED Strips Performance Class -tuotteen kanssa. Lyhyet ledien väliset etäisyydet (144 lediä metrillä) yhdessä IC-ohjatun virran kanssa takaavat erittäin tasaisen valotehon koko nauhan pituudelta. Korkean hyötysuhteen ja matalien ylläpitokustannusten yhdistelmä tarjoaa suuria säästömahdollisuuksia. Molemminpuolinen esijohdotus ja hyvin suunniteltu järjestelmäsuunnittelu, jossa on ohjaimia sekä runsaasti lisävarusteita, kuten profiileja, liittimiä ja suojuksia, tekevät asennuksesta nopeaa ja yksinkertaista.
Performance Class on siksi ihanteellinen valinta ammattimaisiin kaupallisiin sovelluksiin toimistoista majoitus- ja ravintolatoimintaan, sisällä ja ulkona.

TUNNELMAVALAISTUS

Tunnelmavalaistus

Tyylikkään ja tehokkaan ulkotilan valaistuksen luominen ei voisi olla helpompaa kuin Performance Class LED-nauhoilla. Ruukkujen reunojen valaistus lämpimän valkoisilla IP66 LED-nauhoilla on vain yksi loistavista esimerkeistä. Yhdistettynä sopivaan profiiliin suojatut LEDVANCE Performance Class LED-nauhat 2 700K, 600 lm/m, IP66 ovat ihanteellisia tunnelmalliseen korostusvalaistukseen ulkotiloissa.

EPÄSUORA VALAISTUS

Epäsuora valaistus

Valo ideoiden lähteenä. Tätä huonetta käytetään ideahautomona, epäsuoralla neutraalin valkoisella valaistuksella saadaan aikaiseksi sopiva yleisvalaistus. Se on samaan aikaan koristeellinen, että inspiroiva. Ja kaikki tämä tehty mahdolliseksi LEDVANCE Performance Class LED-nauhoilla 4 000K, 1 000 lm/m, IP00. Tilaasäästävät profiilit ja mattakuvut yhdistettynä asianmukaisiin LED-nauhoihin luovat miellyttävän työympäristön.

YLEISVALAISTUS

Yleisvalaistus

Performance Class LED-nauhat näyttävät mahtavalta jopa yleisvalaistusratkaisuna suurissa avokonttoreissa. Ne tarjoavat valoa korkealla intensiteetillä, korostaen arkkitehtonisia yksityiskohtia seinillä ja katossa – ideaalein vaihtoehto on energisoiva päivänvalon värilämpötilavaihtoehto. Mutta ei siinä kaikki. LEDVANCE Performance Class LED-nauhat 6 500K, 2 000 lm/m, IP00 soveltuvat tehokkaaseen työympäriston valaistukseen ja voivat parantaa työhyvinvointia.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa