Ammattikäyttö
COB LED strip -nauhat

COB LED STRIP -nauhat

TASAINEN VALONAUHA ILMAN VALOPISTEITÄ

Icon Performance Class

Uudet LEDVANCE COB LED Strip -nauhat tarjoavat vaikuttavan tasaisen valon. Ratkaisun takana on innovatiivinen COB-tekniikka, jonka avulla on mahdollista asentaa suuri määrä LED-siruja pieneen tilaan. Yhdessä LED Strip -nauhan sisältämän fosforikerroksen kanssa tuloksena on jatkuva, tasainen valo nauhan koko pituudelta. Tavallisissa LED-nauhoissa olevia selvästi erottuvia valopisteitä ei ole. 

COB LED strip -nauhat

Suuri värintoistoindeksi ja monia muita etuja

Uudet COB LED Strip -nauhat tarjoavat myös toisen tärkeän hyödyn: Värintoistoindeksi (CRI) on yli 90, mikä on keskimääräistä korkeampi. Siksi ne soveltuvat erinomaisesti moderniin ja yksilölliseen valaistukseen ravintola-, majoitus- ja vähittäismyyntisektoreilla. LEDVANCE COB LED Strip -nauhat sisältävät myös kaikki tavanomaiset LED Strip Performance Class -edut. Niitä ovat mm. laaja valikoima värilämpötiloja, himmennettävyys, joustavuus, mahdollisuus lyhentää moduulia, helppo asennus molempiin päihin integroitujen johtojen ansiosta sekä kytkentä ilman työkaluja.

COB LED strip -nauhat

Monipuoliset lisävarusteet lisäävät joustavuutta

LEDVANCE COB LED Strip -nauhojen taustapuolella on teippi, jonka avulla nauha on helppo ja nopea asentaa mille tahansa sileälle pinnalle. Asennuksen ja valaistussuunnittelun vapautta lisää myös laaja valikoima LED-vakiojännitelähteitä, liittimiä ja profiileja.

TUOTEOMINAISUUDET

  • Joustava ja lyhennettävä LED-nauha
  • Valovirta: 1 000 lm/m
  • Erittäin hyvä värintoistoindeksi (CRI): > 90
  • Lyhyin mahdollinen yksikön pituus: 62,5 mm
  • Laaja valikoima värilämpötiloja lämpimästä valkoisesta viileään päivänvaloon
  • Himmennettävissä soveltuvilla LED-vakiojännitelähteillä

Vaihda LEDVANCE COB LED Strip -nauhoihin ja tarjoa asiakkaillesi tasaiset valonauhat ilman valopisteitä!

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa