Ammattikäyttö

TEKEEKÖ HUONO VALO SINUSTA ARVAAMATTOMAN?

PARAS VAIHTAA LED-NAUHOIHIN.

Parannettu Ledvance LED Strip System -nauhajärjestelmä

MONIPUOLINEN, KUTEN TARPEESI

Laatu ja käytännöllisyys ovat merkittäviä asioita – päivästä toiseen. Uusi LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä tarjoaa sinulle juuri sen mitä tarvitset vastataksesi erilaisiin tarpeisiin – vaivattomuutta ja ammattimaisuutta. Valikoima yhteensopivia elektronisia komponentteja kattaa hyvin laajan alueen erilaisia sovelluskohteita. Kaikki hyvin yhteensovitettuina, joustavasti, luotettavasti ja helposti käsiteltävinä. Viiden vuoden takuu ja loistava suomenkielinen asiakaspalvelu täydentävät paketin.

Tästä lähtien voit helposti yhdistää LED-nauhat mukavaan VIVARES-valonhallintajärjestelmään sekä joustaviin, tehokkaisiin ja erittäin tehokkaisiin viritettäviin valkoisiin Tunable White LED Strips -nauhoihin palkitun ihmiskeskeisen BIOLUX-valaistuksemme avulla.

EC Wave 2

ERI VAALEAT VÄRIT

Valkoisen värin skaalasta miellyttävän lämpimästä 2700 K aktivoivaan 6500 K ja uutuutena dynaaminen Tunable White, sekä RGBW että RGB-ratkaisuista löytyvät vaihtoehdot hyvinkin erilaisiin sovelluskohteisiin. Tunable Whitella voit helposti vaihtaa aktivoivasta työvalaistuksesta tunnelmalliseen lämpimän väriseen valaistukseen. Väriä vaihtavat LED-nauhamallit tuovat modernin lisän kohteeseen kuin kohteeseen.

Light color 2,700 Kelvin
2,700 Kelvin
Light color 4,000 Kelvin
4,000 Kelvin
Light color 6,500 Kelvin
6,500 Kelvin

SINUN EDUT

SUUNNITELLA. YHDISTELLÄ. ASENTAA.

Helppo suunnitella

LED-nauhan valintatyökalu johdattaa askel askeleelta loistavaan tulokseen – erilaisten tarvittavien määrien laskeminen ja eri komponenttimallien löytäminen valaistusprojektiisi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämä tekee myös itse suunnittelusta helpompaa. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä on myös yhteensopiva monen muun yleisimmän toimittajan komponenttien kanssa.
 

Helppo yhdistellä

Kaikki yhdestä lähteestä, kaikki täydellisesti yhteensovitettuina. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä käsittää LED-nauhat, vakiojännite- ja vakiovirtalähteet, profi ilit ja lisätarvikkeet. Uudet DALI-2-vakiojännitelähteet laajentavat entisestään käyttökohdevalikoimaa. Modulaarinen design säästää aikaa asennettaessa.

Helppo asentaa

Valmiit liitosjohdot molemmissa päissä, optimoidut katkaisuvälit ja kokonaispituus. LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä vastaa tarpeisiisi ja työsi valmistuu hetkessä.

JÄRJESTELMÄKOMPONENTIT

RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

Elektroniset komponentit

LEDVANCE LED-nauhajärjestelmään sisältyy kaikki komponentit, joita tarvitset nykyaikaisiin valaistustehtäviisi. LED-nauhat, profi ilit, kuvut sekä vakiovirta- että vakiojännitelähteet erilaisin saatavilla olevin mallein ja lisäksi korkealaatuiset lisätarvikkeet. Suurena etunasi on, ettei sinun tarvitse käyttää aikaa eri komponenttien etsimiseen ja selvittämään sopivatko ne yhteen. Kaikki tulevat samasta lähteestä, ovat täydellisesti yhteensopivia ja on helppo asentaa.

Korkea IP-luokitus? Ei ongelmaa. Himmennettävä valaistus? Aina mahdollista oikean vakiovirta- ja vakiojännitelähteen tai valonohjausjärjestelmän kanssa. Ja monimutkaisten dynaamisten valaistusprojektien kanssa, voit helposti lisätä vain sopivia sensoreita järjestelmään. Ihanteellisten valaistusratkaisujen teko ei ole koskaan ollut näin helppoa.

LEDVANCE LED Strips -nauhat luokitellaan yleisesti ”sisältäviksi tuotteiksi”, eikä niillä ole tarvinnut olla energiamerkintää 25. joulukuuta 2019 lähtien.

VAIHE VAIHEELTA RÄÄTÄLÖITYYN RATKAISUUN

LED-NAUHAN VALINTATYÖKALU

Nopea ja intuitiivinen LED-nauhan valintatyökalu* tekee miltei minkä tahansa valaistusprojektin suunnittelemisesta erittäin helppoa. Voit käyttää tätä työkalua määrittääksesi valaistusvaatimuksia, asennustapaa, lisätarvikkeita, käyttötapaa ja vakiojännitelähteitä vaiheittain. Saat lopuksi yhteenvedon komponenteista sekä hyödyllistä tietoa asennusta varten. Voit myös tallentaa yhteenvetosi myöhempää käyttöä varten. Sillä pääsee helposti alkuun.

LED-nauhan valintatyökalu

LOISTAVIA KYKYJÄ

LEDVANCE LED STRIPS -NAUHAT ERI PROJEKTEISSA

PARATHOM DAYLIGHT SENSOR

LEDVANCE LED Strip System -järjestelmää voi käyttää yleisvalaistuksena, epäsuorana valaistuksena tai korosteena. Se on kiehtovan joustava ratkaisu, joka sopii moniin erilaisiin valaistustilanteisiin. Se luo tyylikkään ilmapiirin ravintola- ja hotellialalla sekä toimivan ja tehokkaanvalaistuksen toimistoihin ja saniteettitiloihin. Myymälöissä se ohjaa asiakkaiden silmiä ja luo halua. Uuden HCL-sarjan ansiosta Tunable White LED Strips -nauhat voivat jopa simuloida luonnollista päivänvaloa.

Valkoiset LED-nauhat

ERITYISTYYPIT

Verkkokoulutuskeskuksessamme on tarjolla erilaisia sovelluskeskeisiä eLearning-toimintoja, kuten käytännön tietoa suunnittelusta, tuotevalinnasta, asennuksesta ja muusta.
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa