Ammattikäyttö
LED Lamps

HUONO VALAISTUS, EKSYITKÖ TIELTÄ?

AUTAMME LÖYTÄMÄÄN OIKEAN TIEN!

OIKEALLA TIELLÄ

LEDVANCEN OSRAM-LED-LAMPPUJEN VALIKOIMA 2021/22

Pitkäkestoinen tuki valaistusprojekteillesi: tutustu uusiin SLR-asetuksen mukaisiin OSRAM-LED-lamppuihin ammattimaisiin käyttötarkoituksiin.

Täysin uudistettu ja merkittävästi laajennettu LED-lamppuvalikoima ammattimaisiin käyttötarkoituksiin täyttää asiakkaidesi vaativimmatkin pyynnöt sekä nykyiset ja tulevat EU:n ekosuunnitteluvaatimukset (SLR = Single Lighting Regulation).

LEDVANCEn uudet OSRAM-LED-lamput ovat nimittäin energiatehokkaita, kestäviä ja vähemmän välkkyviä. Lisäksi ne tarjoavat laadukasta valoa ja yksinkertaisen asennuksen. Siksi ne ovat ihanteellisia korvaamaan perinteiset lamput pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu LED-lamppujen parhaaseen laatuun ja valikoimaan niin teollisuuteen, toimistoon, vähittäismyyntiin, kiinteistönhallintaan, pysäköintihalleihin kuin ulkotiloihin.

LED-lamput perinteisillä kuvuilla

LED-LAMPPUJA KLASSISEN MUOTOISINA

KLASSINEN MUOTOILU JA MODERNIT OMINAISUUDET

LED-lamput perinteisillä kuvuilla
LED-lamput perinteisillä kuvuilla

LED CLASSIC -valikoimamme lamput ovat saatavilla huurrettuina ja kirkkaina täyslasilamppuina tai CLASSIC A-, B- ja P- sekä GLOBE -versioina. Niissä on perinteisten hehkulamppujen ja halogeenilamppujen ulkonäkö ja tuntu sekä vaikuttava värintoisto (Ra ≥ 95) ja laadukas työn jälki. Suositut VINTAGE 1906 -lamput viimeistelevät valikoiman upealla muotoilullaan.

Uudet lisäykset: OSRAM PARATHOM CLASSIC A, jossa on kiehtova hehkulankarakenne ja suuri valoteho, on uusi, erittäin suorituskykyinen ja suora LED-vaihtoehto klassisille hehkulampuille. OSRAM PARATHOM CLASSIC A DIM/NON-DIM on kompakti, energiaa säästävä ja klassisen muotoinen lamppu, jota voidaan käyttää kodeissa, varastoissa, autotalleissa ja kouluissa. Himmennettäviä versioita voidaan käyttää useilla vakiohimmentimillä.

LED-heijastinlamput

LED-HEIJASTINLAMPUT

KRISTALLINKIRKASTA ETUA

LED-heijastinlamput
LED-heijastinlamput

OSRAM PARATHOM PAR16- ja MR16 -LED-heijastinlamput on valmistettu laadukkaasta täyslasista, ja niissä on erinomainen värintoisto (Ra ≥ 97), joten ne ovat ihanteellisia korvaamaan perinteiset halogeenikohdevalaisimet. Heijastinlamppuvalikoima tarjoaa myös muita kohokohtia.

Uusi lisäys: Tarjoamme nyt pienjännitteisen OSRAM PARATHOM PRO AR 111 -heijastinlampun, jossa on jälkiasennettava pistokekanta – ihanteellinen ratkaisu myymälöille nopeaan, yksinkertaiseen ja turvalliseen lampun vaihtoon ilman uudelleenjohdotusta.

LED-putket

LED-PUTKET

AIKAANSA EDELLÄ

LED-putket
LED-putket

OSRAM SubstiTUBE -LED-putket ovat särkymättömiä ja vähemmän välkkyviä, ne eivät kärsi kytkemisestä päälle ja pois päältä, ne kestävät käyttöä pitkälle tulevaisuuteen ja niissä on taipumattomat lasirungot sekä särkymissuoja, joten ne tarjoavat konkreettisia hyötyjä suorituskykyyn, tuottavuuteen ja työturvallisuuteen. Niitä on nyt saatavana useina eri versioina.

Uudet lisäykset: Uusi magneettisella liitäntälaitteella (CCG) ja verkkojännitteellä (AC) toimiva OSRAM SubstiTUBE T8 EM on SLR-asetuksen mukainen ja saatavana PRO-, ADVANCED- ja VALUE-segmenteissä. OSRAM SubstiTUBE T8 CONNECTED toimii langattomalla verkolla Zigbee 3.0:n kautta. SubstiTUBE T8 UNIVERSAL toimii joustavasti ECG- ja CCG-liitäntälaitteilla tai verkkojännitteellä (AC), joten sitä ei tarvitse hankkia eri versioina. Elektronisella liitäntälaitteella (ECG) toimiva SubstiTUBE T8 HF tarjoaa erittäin hyvän hinta-suorituskykysuhteen. SubstiTUBE T5:n uusin sukupolvi tuottaa jopa 5 600 luumenia valotehoa ja soveltuu käyttöön ECG-liitäntälaitteella (HF) tai verkkojännitteellä (AC).

Erikois-LED-lamput

LED-LAMPUT ERITYISKÄYTTÖÖN

MUKAUTETTU ERITYISTAPAUKSIIN

Erikois-LED-lamput
Erikois-LED-lamput

Erityiskäyttöön tarkoitetut LED-lamppumme auttavat sinua valaisemaan pimeimmätkin nurkat ja täyttämään asiakkaan vaatimukset täydellisesti.

Uudet lisäykset: OSRAM HQL LED PRO on uuden muotoilunsa ja jopa 6 000 luumenin ansiosta energiatehokas LED-vaihtoehto elohopeahöyrylampuille. OSRAM PARATHOM PIN, jossa on G4-, G9- tai GY 6,35 -kanta, korvaa perinteiset matala- ja suurjännitehalogeeninastat. Se tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden kapeilla mitoilla sekä hyvän yleisvalotehon.

ERITYISOMINAISUUKSIA SISÄLTÄVÄT LAMPUT

HYVÄÄ VALOA LISÄOMINAISUUKSILLA

Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput
Added feature LED lamps

Asiakkaiden odotusten täyttäminen viimeistä yksityiskohtaa myöten: Erityisominaisuuksia sisältävät LED-lamppumme inspiroivat asiakkaitasi älykkäillä ratkaisuilla. Otetaan esimerkiksi THREE STEP DIM. Tässä suositussa LED-lampussa on kolme kirkkaustasoa painikkeen napsautusta kohti – 15, 45 ja 100 prosentin kirkkaus. Valikoimaan sisältyvät myös: LED-lamput, joissa on integroitu GLOWdim, hämärätunnistin ja Active & Relax -ominaisuus.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa