Ammattikäyttö

VALOLLA KOROSTAMINEN


Kuinka saada vintage-valaistus sulautumaan erilaisiin nykyajan ympäristöihin? Siinäpä pulma. Edition 1906 ratkaisee ongelman yksinkertaisuudella – ei vain tyylissä vaan myös toiminnallisuudessa.

Ripustusesimerkkejä

Paljaaksi riisutut, tiukasti tarkoituksenmukaiset Edition 1906 -lamput ja -valaisimet huokuvat korutonta charmia. Niiden tyyli on teollinen, mutta muotoilun puhdas käytännöllisyys mahdollistaa lähes rajattomat sovellukset. Jos muoto todella seuraa funktiota, valaistus voi antaa vintage-tuntua mille tahansa oleskelutilalle tai sen osalle.

Edition 1906 -lamput ja -valaisimet lisäävät boutique-hotellin räätälöityä ilmettä ja vahvistavat maalaistyylisen leipomon käsityöläistunnelmaa. Yhtä lailla ne voisivat riippua ylläsi, kun rentoudut barokkityylisessä baarissa tai perehtyessäsi tyylikkään muotiliikkeen valikoimaan. Tai ne voisivat säteillä lämmintä huolettomuutta omassa olohuoneessasi. Olivat puitteet mitkä hyvänsä, tuotteiden yksinkertaisuus on niille eduksi. Valaistus, joka on sekä hillitty että huomiota herättävä.

Valoa siellä, missä tarvitset sitä

Valaistuksen todellinen kauneus ei perustu valaistuihin esineisiin vaan siihen, missä ne ovat. Jokainen meistä haluaa vapauden luoda omanlaisensa ilmapiirin. Haluamme muotoilla oman ympäristömme. Huoneen järjestäminen valonlähteiden mukaan on eräs tapa. Mutta mahdollisuudet ovat paljon runsaampia, jos valoja voidaan siirtää huoneessa. Tavanomaiset valaistusratkaisut eivät aina tarjoa tätä vapautta. Edition 1906 -muotoilija Gregor Faubelin sanoin: ”Kaikki tuntevat ongelman: Haluat valaisimen tiettyyn paikkaan, mutta pistorasia on muualla. Voit joko turvautua omaan uhkarohkeaan viritelmään. Tai voit hankkia PenduLumin.”

Edition 1906 PenduLum -valaisin koostuu satiiniviimeistellystä alumiinirungosta ja pitkästä kangaspäällysteisestä johdosta. Todella ainutlaatuiseksi sen tekevät kuitenkin mukana tulevat vaatimattoman näköiset tarvikkeet: kaksi alumiinirengasta ja ohut Päällystetty teräsvaijeri.

Todellinen hauskuus alkaa niistä, sillä ne avaavat kokonaisen ripustusvaihtoehtojen maailman. ”Ulokepalkki”, ”kaari”, ”rykelmä” ja ”vyyhti” ovat vain muutama esimerkki mielikuvituksen rajaamista mahdollisuuksista. Teräsköysi kannattelee yhtä tai useampaa valaisinta kiinnittymällä valaisimen runkoon ja/tai johdossa olevaan alumiinirenkaaseen sekä köyden ankkuroivaan kattorenkaaseen. Näin voit vapaasti valita missä ja mitä valaiset. Ja näin ”pelkästä johdosta” tulee myös olennainen osa kokonaisuutta. Enää et ole pistorasioiden summittaisen sijoittelun armoilla; nämä retrovalaisimet antavat sinulle vapautta, joustavuutta ja tilaa luovuudelle.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa