Ammattikäyttö

EU:N DIREKTIIVIT

Viime vuosina EU on ajanut siirtymistä kestävämpiin ja energiatehokkaampiin ratkaisuihin. Valaistusteollisuus on mukana tässä merkittävässä siirtymässä kohti yhdistettyjä ja mukautettuja tuotteita, joiden hyötysuhde kasvaa jatkuvasti ja jotka ovat kiertotalouden periaatteiden mukaisia.

Säädöstä toimeenpanemalla edistämme energiatehokkaita valaistusmenetelmiä, jotka hyödyttävät sekä maailmanlaajuista ympäristöä että ihmisten viihtyvyyttä, terveyttä ja turvallisuutta.

LEDVANCE tarjoaa jo laajan valikoiman suorituskykyisiä vaihtoehtoja ja suunnittelee parhaillaan innovatiivisia, tuotteen elinkaarta parantavia valaistustekniikoita.

TULEVAISUUS YHDESSÄ LEDVANCEN KANSSA

EU:N SLR-/ELR- JA ROHS-DIREKTIIVIT

EU siirtyy askel askeleelta kohti tehokkaampaa ja ilmastoystävällisempää valaistusta. Tavoitteena on vahvistaa kiertotaloutta ja tarjota kuluttajille selkeää, avointa ja standardoitua tietoa. 

SLR- ja ELR-asetuksissa (ekologisen suunnittelun vaatimusten asettaminen valonlähteille ja erillisille liitäntälaitteille / energiamerkintäasetus) määritellään valaistustuotteiden kestävyys ja niiden energiatehokkuuden merkitseminen. Joulukuusta 2019 alkaen voimassa olevat asetukset pannaan täytäntöön vaiheittain.

EU:n RoHS-direktiivi 2011/65/EU säätelee elohopean ja muiden vaarallisten aineiden käyttöä. Sitä on hiljattain tarkistettu, millä on seurauksia loistelamppujen ja pistokannallisten pienloistelamppujen markkinoille saattamiseen Euroopan talousalueella.

Vahvana kumppaninasi LEDVANCE tukee sinua kaikkien EU-säädösten täytäntöönpanossa ja noudattamisessa. Näin ollen täytät aina asiakkaidesi vaatimukset ja noudatat soveltuvia lakeja. Tässä ovat tärkeimmät muutokset pähkinänkuoressa ja tietoa siitä, mitä LEDVANCE tarjoaa sinulle.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa