Ammattikäyttö

DIALUX JA RELUX

VALOSUUNNITTELUOHJELMISTO

LEDVANCE tukee DIALux- ja RELUX-ohjelmistoja – ammattimaiseen valosuunnitteluun tarkoitettuja sovelluksia. Tästä löydät uusimmat tiedot ja ladattavat ohjelmistot.

LEDVANCE-VALAISIMET DIALUX PLUGIN

DIALux tarjoaa mahdollisuuden määrittää valonlähde valaisimen sisällä vastaamaan valaistusprojektiesi vaatimuksia.

Asenna laajennus tietokoneellesi lataamalla .zip-tiedosto, pura se ja käynnistä oheinen .exe-tiedosto.

DIALux-laajennus tarjoaa päivitystoiminnon: Napsauttamalla painiketta "Päivitä", ohjelma etsii uusia tuotetietoja ja päivittää tietokannasi automaattisesti.

TIETOJA DIAL

DIAL on kehittänyt DIALuxin, maailman johtavan ohjelmiston sisä- ja ulkovalaistuksen suunnitteluun, laskemiseen ja visualisointiin. Valosuunnittelutyökalulla on yli 700 000 käyttäjän yhteisö, ja se on saatavana 25 kielellä. Kaikki suuret valaisinvalmistajat tarjoavat digitaalista tuotetietoa suunnittelua varten DIALuxissa. Ohjelmisto tekee ammattimaisesta valaistussuunnittelusta helpomman ja kaikkien saataville. Alustana ja työkaluna se yhdistää suunnittelijat ja valmistajat ympäri maailmaa.

Kaikkia LEDVANCE-valaisintuotteita on saatavana myös LUMsearch, joka on toinen DIAL-työkalu ammattilaisille. LUMsearch auttaa suunnittelijoita ja suunnittelijoita etsimään ja valitsemaan tuotteita, ajatuksena on, että paperiluetteloiden selaaminen ja lukemattomien verkkosivustojen vierailu ovat nyt vanhentuneita toimintoja. Tuotteet kuvataan yksityiskohtaisesti, ja käyttäjät voivat välittömästi sisällyttää DIALux-kumppaneiden tuotteita, kuten LEDVANCE, DIALux-suunnittelutyökaluun ja ottaa yhteyttä tuottajiinsa.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa